0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu yorumlar youtubeta denetlenmiyor ve genelde küfür ve hatta cinsel içerikli küfür genelde.Bu tarz yorumlara ben hem kızıyor hemde üzülüyorum.Mesela arkadaşım Hüseyin Uğurlu ki öğretmendir kendisi binbir çaba ile bir albüm yaptı.Klipler çekti fakat gelgörki youtubeda ne kötü yorumlar var.Adamın ne dinsizliği kalmış nede şeytana tapanlığı.Oysa sahsen tanıdığım iki melek parçası çocuğu olan, eşine ve ailesine sadık öğrencileri ile çocukları arasında nerede is ayrım yapmayan Dost bir insan.Onun kliplerinden birini paylaşayım hatta hüseyin uğurlu- ahu gözlüm
Yozgatlıdır kendisi severek dinlerim..Bizim toplum gruplaşmaya o kadar müsait ki. Hadi bu densizliği yapıyorsunuz bari seviyenizi düşürmeyin de mi...
1- Dinleyici sayısı her ne kadar yüksek olsa da gereksiz ve saçma bir şarkı."A be kaynana" tercihimdir 2- Piyanist arkadas hem çok kötü çalmış hemde kötü yorumlamış 3- Bu trakyalilar/roman'larin kaynanalarıyla alıp veremedigi nedir anlamış değilim 4- Yorumlara biraz göz gezdirdim.Ana gibi kutsal bir varlık icin okurken utandigim,yüzümün kızarsıgi,edepsizce,ahlaksizca,terbiye sınırını aşan yorum yapanların nasil bir insan olduğunu gercekten çok merak ediyorum.Allah bu tür insanları Islah diyorum baskada bir şey demiyorum5- Sevsekte sevmesekte kaynanalar da annemizdir.Hangi dinden,ırktan olursa olsun anne kutsal bir varliktir.6- Simdi aklıma geldi.Bulgaristan sınırından yazan kisi guzel espri yapmış
Densizlik ve seviye birbirine paralel hareket ediyor Sukru bey