0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Km. si de çok gibi
merhaba arkadaşlar forumda yeniyim, konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerimtoyata marka olarak ilk defa avensis ile toyata dünyasına giriş yaptık sayılır, saglam güvenli olarak bildigim bu arabayı henüz fazla tanımıyorum bu yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var.aracın özelliklerini yazayım fiyatı uygun mudur değer mi aldıgımız fiyata söylerseniz çok sevinirim,Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Ağustos 13, 2012, 11:21:13merhaba arkadaşlar forumda yeniyim, konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerimtoyata marka olarak ilk defa avensis ile toyata dünyasına giriş yaptık sayılır, saglam güvenli olarak bildigim bu arabayı henüz fazla tanımıyorum bu yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var.aracın özelliklerini yazayım fiyatı uygun mudur değer mi aldıgımız fiyata söylerseniz çok sevinirim,başlıktada belirttigim üzere 2006 model avensis 1.6 comfort modelini alacagız inş. 26 milyara 134.000 km de gümüş gri değişen olmayıp sadece 1.5 parca boyası varmış üzerinde makineye sokacagız elbette ama herhangi bir sorun cıkmazsa bu fiyata bu araba değer mi onu ögrenmek istiyorum. Araç düz vitesbirazda bu modeldeki özellikler nelerdir yani parça olarak sıkıntılımıdır, parçası pahalı mıdır bunları ögrenmek istiyorum.. şimdiden çok teşekkür ederim ilginiz için başlıktada belirttigim üzere 2006 model avensis 1.6 comfort modelini alacagız inş. 26 milyara 134.000 km de gümüş gri değişen olmayıp sadece 1.5 parca boyası varmış üzerinde makineye sokacagız elbette ama herhangi bir sorun cıkmazsa bu fiyata bu araba değer mi onu ögrenmek istiyorum. Araç düz vitesbirazda bu modeldeki özellikler nelerdir yani parça olarak sıkıntılımıdır, parçası pahalı mıdır bunları ögrenmek istiyorum.. şimdiden çok teşekkür ederim ilginiz için
merhaba arkadaşlar forumda yeniyim, konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerimtoyata marka olarak ilk defa avensis ile toyata dünyasına giriş yaptık sayılır, saglam güvenli olarak bildigim bu arabayı henüz fazla tanımıyorum bu yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var.aracın özelliklerini yazayım fiyatı uygun mudur değer mi aldıgımız fiyata söylerseniz çok sevinirim,başlıktada belirttigim üzere 2006 model avensis 1.6 comfort modelini alacagız inş. 26 milyara 134.000 km de gümüş gri değişen olmayıp sadece 1.5 parca boyası varmış üzerinde makineye sokacagız elbette ama herhangi bir sorun cıkmazsa bu fiyata bu araba değer mi onu ögrenmek istiyorum. Araç düz vitesbirazda bu modeldeki özellikler nelerdir yani parça olarak sıkıntılımıdır, parçası pahalı mıdır bunları ögrenmek istiyorum.. şimdiden çok teşekkür ederim ilginiz için