Gönderen Konu: toyata avensis 2006 model 1.6 comfort nasıldır  (Okunma sayısı 7749 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
toyata avensis 2006 model 1.6 comfort nasıldır
« : Ağustos 13, 2012, 11:21:13 »
merhaba arkadaşlar forumda yeniyim,  :) konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim

toyata marka olarak ilk defa avensis ile toyata dünyasına giriş yaptık sayılır, saglam güvenli olarak bildigim bu arabayı henüz fazla tanımıyorum  bu yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var.

aracın özelliklerini yazayım fiyatı uygun mudur değer mi aldıgımız fiyata söylerseniz çok sevinirim,

başlıktada belirttigim üzere 2006 model avensis 1.6 comfort modelini alacagız inş. 26 milyara 134.000 km de gümüş gri değişen olmayıp sadece 1.5 parca boyası varmış üzerinde makineye sokacagız elbette ama herhangi bir sorun cıkmazsa bu fiyata bu araba değer mi onu ögrenmek istiyorum. Araç düz vites

birazda bu modeldeki özellikler nelerdir yani parça olarak sıkıntılımıdır, parçası pahalı mıdır bunları ögrenmek istiyorum.. şimdiden çok teşekkür ederim ilginiz için
Opel corsa

TOYOTA COR'ONA :)

Toyota Club Türkiye

toyata avensis 2006 model 1.6 comfort nasıldır
« : Ağustos 13, 2012, 11:21:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 7 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
Ynt: toyata avensis 2006 model 1.6 comfort nasıldır
« Yanıtla #1 : Ağustos 13, 2012, 12:22:52 »
Fiyat konusunda fikrim yok. Aracın peridiyotik bakımları zamanında yapılmış ise sorun çıkaracağını zannetmiyorum. Benim aracım da aynı km lerde ve sorunsuz.
9 airbag, çift taraflı klima , yağmur sensörü ve devasa bagajın keyfini surebilirsiniz.
Araç bana göre biraz ağır ama güvenli. Parça fiyatları hakkında da fikrim yok çünkü parça değiştirmedim hiç.
2000 Avensis,2005 Avensis,
2007 Avensis,2011 Avensis
Bir kere Avensis,herzaman Avensis.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 13, 2012, 13:09:26 »
fiyatı çok uygun. dikkat edin alırken
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 13, 2012, 13:15:58 »
fiyat banada çok düşük geldi iyice kontrol ettirin bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 13, 2012, 13:32:37 »
Km. si de çok gibi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 13, 2012, 13:35:56 »
Km. si de çok gibi
kaç 134.000 daha gider kemal abi
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #6 : Ağustos 13, 2012, 13:56:28 »
Araçta LPG var mı? Fiyatı bana da uygun geldi.Tabi iyi kontrol ettirmek lazım. Boyası 1,5 parça ise çok iyi. Servis bakımlıysa servisten biraz ısrarla geçmişini alabilirsiniz. Bu modelde Avensis'i 100.000'in altında bulmak zor.Bulsan da 30.000TL den aşağı fiyata bulamazsınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 13, 2012, 21:53:39 »
merhaba arkadaşlar forumda yeniyim,  :) konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim

toyata marka olarak ilk defa avensis ile toyata dünyasına giriş yaptık sayılır, saglam güvenli olarak bildigim bu arabayı henüz fazla tanımıyorum  bu yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var.

aracın özelliklerini yazayım fiyatı uygun mudur değer mi aldıgımız fiyata söylerseniz çok sevinirim,

başlıktada belirttigim üzere 2006 model avensis 1.6 comfort modelini alacagız inş. 26 milyara 134.000 km de gümüş gri değişen olmayıp sadece 1.5 parca boyası varmış üzerinde makineye sokacagız elbette ama herhangi bir sorun cıkmazsa bu fiyata bu araba değer mi onu ögrenmek istiyorum. Araç düz vites

birazda bu modeldeki özellikler nelerdir yani parça olarak sıkıntılımıdır, parçası pahalı mıdır bunları ögrenmek istiyorum.. şimdiden çok teşekkür ederim ilginiz için

yasin bey orjinal bilgi kartını inceleyebilirsiniz

<script src='http://img571.imageshack.us/shareable/?i=avensis1.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
Avensis  2005  1.6 Elegant    Düz  Benzin (Tüpsüz)
Corolla   1996  1.6 GLİ           Düz  Benzin(Tüpsüz)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Eylül 21, 2012, 12:40:06 »

Yasin bey; Eğer vergi sizin için önemli değil ise 2.0 Exe. Elegant alabilirsiniz. Zaten D4 motorlu olduğu için 1.6 ile aynı yakmaktadır. 1.6 dan farkı performansı ve vergisi. Arkadaşımda 1.6 Elegant var. Bende 2.0 Exe. Elegant var. Şehir içi yakıtımız aynı. Uzun yolda benim aracım daha az yakıyor. Hem onun aracı düz benim otomatik.