0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben de iş bankasından almıştım. bir kaç yıl oldu, ücretsiz ogs kampanyası vardı. (halen devam ediyor olabilir) ücretsiz dediğime bakmayın, bankanın ücretsiz neyi olur. kredi kartından yıllık 4-5bin tl harcama taahhütünde bulunmuştum. zaten harcadığım bir miktar olduğundan sorun olmadı. 3-5güne kargoyla geldi eve.(şubeden hızlı şekilde elden teslimat olabilir belki) zaten kredi kartıyla eşleştirmişler. o gün bugündür hiçbirşey yapmadım, kontürü azaldıkça kredi kartından otomatik 20tl çekiyor. medeniyet güzel bir şey.
çok teşekkürler arkadaşlar.. iş bankasına gittim, 40 TL karşılığında hemen verdiler, cihazı da aracın plakasına kaydettiler.. köprü geçişleri ve otoyol ücretleri % 20 indirimli oluyormuş KGS ye göre.. herkese iyi günler
Bide aracınızı veya plakanızı değiştirdiğiniz zaman mutlaka bankaya bildiriniz ve cihazınızı başka bir araçta bankaya bildirmeden kullanmayınız cezası var diye biliyorum .
Hem de felaket bir cezası var 130 TL civarı...
Hayırlı olsun .Tavsiyem eğer sık sık kullanmıcaksanız torpidoda saklamanız çünkü güneşten ömrü baya bir kısalıyor ben çok nadir kullandığım için torpidoda saklıyorum bugüne kadar 1 kere kullandım . Bide aracınızı veya plakanızı değiştirdiğiniz zaman mutlaka bankaya bildiriniz ve cihazınızı başka bir araçta bankaya bildirmeden kullanmayınız cezası var diye biliyorum .
cihaz ile plakayı zaten kaydettiler.. güneşte zarar mı görüyor? aslında ben görüyorum araçlarda genelde hep takılı dikiz aynasının yanında
Mesut abi güneşte zarar görmüyor fakat mutlaka ömrünü etkiliyordur . Fakat sık sık kullanacaksanız çıkartmanıza gerek yok ben çok az kullandığım için çıkarıp torpidoya katıyorum alalı 3-4 ay oldu sadece 1 kere kullandım aslında kartta işimi fazlası ile görürdü ama ogs yi tercih ettim .
Keşke hgs alsaydınız...
Ben de HGS'yi bekliyorum bakalım nasıl bir şey olacak.