0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle Hayırlı olsun diyenlere teşekkür ediyorum . Ama aracı alalı baya oldu , 20 Mayıs . Kemal Abi , aracım klasik siyah Accord . Sadece arka stoplara siyah film çektirdim . Şık oldu . Benim arabalar genelde çamurlu gezdiği için foto çekme olaylarına çok girmiyorum . Birde KEMAL ABİ hangi HONDA forumunda hangi nick ile takılıyorsunuz ?
teamhondaturkey de caucass nikiyle takılıyor
yapma yahu... Tahmin etmiştim zaten vallaha . . En son forumdan atalım diye imza topluyordu oradaki gençler . Her problemde satın kurtulun diyormuşda Bende bu kesin Kemal Abidir diye düşünmüştüm valla
her sat kurtul dediğinde kemal abime bir ton laf ediyorlar... hondacılar toyotaclub gibi espiriyle kaşılamıyor malesef...
tövbe tövbe başlığı görünce konuya girmekte tederdüt ettim alperen abi işe yarayacağını sanmıyorum abi basit para tuzağı olarak görüyorum gerçi hiç kullanmadım ama oto üreticilerinden daha zeki değillerdir diyorum...
o adiler kaç kere banladı beni biliyormusun, ama her seferinde başka bir nick le tekrar üye olup saldırıya devam ediyordum(bu arada aramızda kalsın TCT de de yedek bir üyeliğim daha var, arada bir tatile çıkarıldığımda öteki taraftan takip ediyorum olayları...şşştttt...sussss....)sonunda vaz geçtiler , artık banlamıyorlar, ama dediğin doğru, her kes hoşaftan anlamıyor; pardon espriden anamıyor diyecektim, bu yüzden TCT yi çok seviyorum; kimse alınıp kırılmıyor, hatta bazı arkadaşlar espriye katılıyor, ki toyotam olmadığı için bu forumda misafir sayılırım, bir nevi hariçten gazel okuyan yani....
Sağol Engin,keşke her yerde aynı anlayış ve hoşgürü olsa
Hadi yaa, demek imza topluyor namussuzlar, benim niye haberim yok, arkamdan iş mi çeviriyorlar yoksaşaka bir yana ortalığı karıştırıp, adamları delirtmek çok hoşuma gidiyor, onlarda hemen gaza geliyor amayanlız ne yazıkki büyük bölümü çoluk çocuk ve apaçilerden oluşuyor, ağız tadıyla bir tartışma falan yapılamıyorBu arada bildiğin başka honda forumları varsa banada söyle biraz değişikliğe ihtiyacım var