0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kıymetli Arkadaşlar , Honda Accord aldıktan sonra ağırlıklı olarak tahmin edebileceğiniz üzere Honda forumlarına daha çok takılıyorum . Aşağıdaki linkteki ilginç alet sizce işe yarayabilirmi ? Kullanan veyahutta kullandığını bildiğiniz birisi varmıdır ?http://sepeteindir.com/gatget-hi-tech/19399-auto-cool-gune-enerjili-arac-fani-ve-hava-temizleme.html
Evet başlık biraz abes olmuş , siz söyleyince farkettim . Pardon ... Aletin ( vantilatörün ) videosunda sanki işe yarıyormuş gibi bir imaj verilmiş . Ama zaten şüphe duyduğum için sizlerle paylaştım . Aletin ( vantilatörün ) gürültü yapması sıkıntı değil zira aracı kullanırken açık olmayacak . Park ettiğinizde aracın içindeki havayı tazelediği iddia edilmiş . Bu arada sizleri özlemişim Aslında hergün toyota forumda cevapladığım konularla ilgili bir gelişme varmı diye giriyorum ama bizim konular fosil oldu tabiki . Ama bazen zombi , hortlak durumları olabilir yinede .
Bu arada Accord canavar gibi , hızlı ve ekonomik . 2.4 motor 190 HP . Bildiğiniz üzere bizim 2.0 Exe. Ele. Avensislerde LPG uyum sıkıntısı vardı . Accordu LPG li aldım . Şehir dışı 18 krş şehir içi 27 krş elde ettiğim en düşük değerler . LPG fiyatı 2.00 TL civarı . Bu yönü harika ama hala Avensisi özlüyorum . Ve takip ettiğim Honda forumlarından şunu anladımki Accord Avensis kadar problemsiz değil . Ama Accord prestij arabası . Bu da meselenin başka bir yanı . Benzin parasını problem etmeseydim Avensisi satmazdım ama hiç 50 krş altında yakmadı şehir içinde . Gülmeyin ama sizinle bir sırrımı paylaşıcam ; Avensisten önce Mitsubishi Lancer kullanıyordum ve hernerde karşıya geçmek isteyen bir yaya görsem hemen yol verirdim . Ama Avensisi kullanmaya başladığımda frene basmamak için , yani hızımı kaybedip yakıt sarfiyatını artırmamak için milletin üstüne araba sürer olmuştum ...
abi, bu fisker karma sanki sizin için üretilmiş gibi bir his var içimde, bahsetttiğiniz olayı, bende otomatik 2.0lt aracımda yaşıyorum, maalesef çok abest bir durum değil, yavaşlayıp tekrar ivmelenme olduğunda yol bilgisayarı dile geliyor. Yaklaşık 15-16lt ortalamayla seyrettim bir çok kez trafikte.
honda forumunu bende takip ediyorum abi ve sık sık hararet konularına denk geliyorum ilginç...hatta bir üyenin konusunu aynen aktarıyorum selamlar herkese. ben 2005-06 1.6 vtec es almayı düşünüyorum. genelde forumlarda iyi bahsediyorlardı ve işte almak istediğim araba bu dedim. ama ne var ki bu siteye girdim şaşırdım. resmen ağlama duvarına dönmüş burası. citröen formuna benzemiş. şuan hondadan korktum açıkçası. hele ki dışardan gelen yol sesi çok üzdü beni. en iyisi subaru impereza 1.5 awd almak heralde.
Bu ne demek hocam
Evet problemler var ama Wolkswagen yada OPEL kadar değil . Ben zaten ne araba alalım diyenlere , paran varsa MERCEDES yoksa JAPON önceliklede TOYOTA al tavsiyesinde bulunuyorum . Honda kullanıcıları birde modifiye konusunda çok aktifler . Arabanın dış modifikasyonu değil sadece motor modifiyesi vs. zamanla araçlara zarar veriyor diye düşünüyorum . Birde Honda biraz daha gençlere hitab ettiği için hor kullanılabiliyor . Ama 1.000.000 mil (1.600.00 km yaklaşık ) yapan Accord videosu meşhurdur . Malum .
şu ana kadar üretilmiş, en performanslı ve elektrikli araç, doğa dostu olan ve performans arayan kişilerin tek tercihi, ülkemizede bu yıl içinde girmesi planlanıyordu.
Cehaletimimazur gör İlk defa duydum .
abi malum toyota arıza çıkarmadığı için bizde sabah akşam bol bol siyaset memleket meselelerini tartışıyoruz...