Gönderen Konu: Datça Palamutbükü tatili ve Corolla 1.6 uzun yol yakıt durumu  (Okunma sayısı 880 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
Datça Palamutbükü gitmek isteyenlere ısrarla tavsiye ederim. Çok keyifli sakin huzurlu bir tatil isteyenlerin vazgeçemeyecekleri bir yer. Denizi doğası havası müthiş. Datça bademi Dünyaca ünlü.  Tatil boyunca 900 km yol yaptım. Aracın bagaj full dolu iki kişi klima açık ve zaman zaman yüksek hızlarda (Aydın-İzmir otobanında) Marmaris Datça ve Palamutbükü bölgesini bilenler varsa genellikle dağlık ve uzun dik ve keskin virajlı rampalara sahip bir yer 900 km de 250 tl yaktı. Marmaris ve yöresindeki tüm belde ve dağ köylerini dolaştım.Turunç'da 4 gün kaldıktan sonra Datça palamutbükün'de çok güzel bir 6 gün geçirdim. Ben böyle temiz ve berrak bir deniz görmedim akvaryum gibi ve 10 mt üstündeki derinlikte dibi görebiliyorsunuz. Palamutbükünü gördükten sonra Turunç'u beğenmedik desem abartmış olmam.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: Datça Palamutbükü tatili ve Corolla 1.6 uzun yol yakıt durumu
« Yanıtla #1 : Ağustos 12, 2012, 17:35:19 »
benzın  900  km de 250 tl  yakması  bu devirde inanılacak gibi değil.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
Ynt: Datça Palamutbükü tatili ve Corolla 1.6 uzun yol yakıt durumu
« Yanıtla #2 : Ağustos 12, 2012, 18:20:23 »
benzın  900  km de 250 tl  yakması  bu devirde inanılacak gibi değil.

İzmir Narlıdere'den evden çıkarken km sıfırladım ve benzin ışığı tek çubuktu yanmak üzereydi toplam yolculuk boyunca 3 kez 100 tl benzin aldım. Eve döndüğümde toplam 900 km yol yapmışım ve benzin göstergesinde yarım depo görünüyor. Tam emin olmamakla birlikte kaba bir hesapla 250 tl  biraz artı veya eksi yakmış diyebilirim.