0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
haklısın Oğuzama bazı modellerde cam tavan hemde çift açılırlı, ama su ama olayı yok
Bana öyle geliyorki, bu cam tavan olayı giderek gelişipcam gövde haline gelecekçizgi filimlerdeki gibibknz.jetgiller
astra gtc'ye bir göz gezdirmenizde fayda var.
Sunroof lu arabanın tadı bambaşka bide bu araba Avensis ise.
Uzaktan kumandayla kapatamadıktan sonra ne havası varmış ki avensis'te Hava attım farkında mısınız
Farkındayım zaten sunroof u açık bırakıp evin balkonundan kapatarak hava atan biri değilim
İşte ben tam o dediğindenim. Kızlar geçerken basıyorum kapanıyor off hava bu olsa gerek Şaka maka bir yana bazen iyi işe yarıyor bir gün misafirliğe gittiğimiz de sunroof'u açık unutmuştum bir yağmur başladı allahım yarabbim taa 6. kattan bastım kumandaya pat diye kapandı mis gibi. Avensis olsa aman aşağı inim de yetişeyim de kapatim diyene kadar akvaryum olur içeri
bu otomatik kapatma nasıl oluyor bizde yaptırabilirmiyiz peki
Öyle işte ama ne olursa olsun Avensis
İçi su dolsa da gider diyosun yani Toyota bu gider valla...
Alman araçların genelin de kumandadan camlar ve sunroof kontrol edilebiliyor japonların genelin de ise maalesef kontrol edilemiyor. Toyota'da maalesef bu işleri dışarıdan yapmayı pek desteklemiyor. Mesela motor falan takılıyor ama randımanlı olmuyor ya da çalışmıyor. Kimi ustalar yapıyor ama kumandadan kontrol etme işini araştırmak gerek... İstanbul'un en iyi elektrikçisi Ender Elektronik vardır orada büyük bir ihtimal bir hal çare bulurlar... İçi su dolsa da gider diyosun yani Toyota bu gider valla...
Sunroof u açık unutacağımı sanmıyorum. Kalite bakımından olsun, özellik olarak olsun Avensis ten şaşma