0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet o cihazı bende gördüm vatanda, 1 tane kalmıştı benden önce biri aldı, telefona bakmaya tekrar geldiğim de telefon yoktu. Diğer bayilerde muhtemelen vardır. Açıkcası arasındaki farkları çok iyi bilmiyorum. Ama benimkinin yanında hediye olarak, VINN modem ve 1 aylık 4gb kullanım verildiği için. Çokta pahalıya aldığımı düşünmüyorum. Ama dediğiniz gibi telefonlar arasındaki farkı iyi bilmiyorum, belki arada gerçekten dağlar var. P ve S modellerinede bakmıştım, maddi olarak çok yüksekler buna göre.
öle ahım şahım bir farkları yok hatta sizinkinin ekranı daha iyi sadece işlemci hız bakımından üstün ve küçük bikaç detay sorun çıkarmadan kullanalımda
sony ericsson xperia serisi şiddetle tavsiye olunur.
+100000000000000000000şu anda sıfırını bulabilirmisin bilmiyorum ama 800Tl ye sony ericssons xperia neo V aldım, gayette memnunum. Xperia serisi yeni bir model değerlendirebilirsin.
güven abi neo v nin internet performansı nasıl ? Özellikle flashlı sitelerde çok kasıyor değil mi ?
Ben çoğunlukla wifi ( evde ve iş yerinde ) kullandığım için sorun yaşamıyorum. Dışarıdada ihtiyacımı karşılıyor ama özellikle bir test yapmadığım içinbişey diyemeyeceğim. Genel olarak telefondan memnunum. Senin sorun yaşadığın yada kasıyor dediğin flash sitesi var ise paylaş bir deneyelim istersen.
samsung galaxy ace sipraşi verdim 746 tl aldım sahibindede nasıl bir teldir bilmiyorum ama ani bir kararla aldım bakalım hayırlısı tavsiye edebilirim