Gönderen Konu: 1000 TL ye kadar alınabilecek en iyi telefon ?  (Okunma sayısı 8241 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: 1000 TL ye kadar alınabilecek en iyi telefon ?
« Yanıtla #40 : Ağustos 13, 2012, 13:53:18 »
evet o cihazı bende gördüm vatanda, 1 tane kalmıştı benden önce biri aldı, telefona bakmaya tekrar geldiğim de telefon yoktu. Diğer bayilerde muhtemelen vardır. Açıkcası arasındaki farkları çok iyi bilmiyorum. Ama benimkinin yanında hediye olarak, VINN modem ve 1 aylık 4gb kullanım verildiği için. Çokta pahalıya aldığımı düşünmüyorum. Ama dediğiniz gibi telefonlar arasındaki farkı iyi bilmiyorum, belki arada gerçekten dağlar var. P ve S modellerinede bakmıştım, maddi olarak çok yüksekler buna göre.

öle ahım şahım bi farkları yok hatta sizinkinin ekranı daha iyi sadece işlemci hız bakımından üstün ve küçük bikaç detay :) sorun çıkarmadan kullanalımda :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ağustos 13, 2012, 13:53:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ağustos 13, 2012, 22:02:56 »

öle ahım şahım bir farkları yok hatta sizinkinin ekranı daha iyi sadece işlemci hız bakımından üstün ve küçük bikaç detay :) sorun çıkarmadan kullanalımda :)
kesinlikle bahsettiğiniz konu, benim içinde en önemlisi, önceki telefonum olan yine sony p990i yi tam 5yıl kullandım, şu an hala 4gün şarjı gidiyor, ondan çok memnun kaldım, bu cihazdan da aynı verimi alırsam, sonraki telefonumda mutlaka sony olur.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #42 : Ağustos 14, 2012, 16:22:59 »
sony ericsson xperia serisi şiddetle tavsiye olunur.

+100000000000000000000
şu anda sıfırını bulabilirmisin bilmiyorum ama 800Tl ye sony ericssons xperia neo V aldım,  gayette memnunum. Xperia serisi yeni bir model değerlendirebilirsin.
Honda Jazz / 2012

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • 10 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ağustos 14, 2012, 17:18:26 »
+100000000000000000000
şu anda sıfırını bulabilirmisin bilmiyorum ama 800Tl ye sony ericssons xperia neo V aldım,  gayette memnunum. Xperia serisi yeni bir model değerlendirebilirsin.

güven abi neo v nin internet performansı nasıl ? Özellikle flashlı sitelerde çok kasıyor değil mi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Ağustos 14, 2012, 21:05:56 »
güven abi neo v nin internet performansı nasıl ? Özellikle flashlı sitelerde çok kasıyor değil mi ?

Ben çoğunlukla wifi ( evde ve iş yerinde ) kullandığım için sorun yaşamıyorum. Dışarıdada ihtiyacımı karşılıyor ama özellikle bir test yapmadığım içinbişey diyemeyeceğim. Genel olarak telefondan memnunum. Senin sorun yaşadığın yada kasıyor dediğin flash sitesi var ise paylaş bir deneyelim istersen.
Honda Jazz / 2012

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Ağustos 14, 2012, 21:14:38 »

neo v yerine arc s alırım.. işlemci ve kamera daha yüksek aynı para neredeyse gitti gidiyorda 829 tl

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 10 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Ağustos 15, 2012, 10:22:33 »

Ben çoğunlukla wifi ( evde ve iş yerinde ) kullandığım için sorun yaşamıyorum. Dışarıdada ihtiyacımı karşılıyor ama özellikle bir test yapmadığım içinbişey diyemeyeceğim. Genel olarak telefondan memnunum. Senin sorun yaşadığın yada kasıyor dediğin flash sitesi var ise paylaş bir deneyelim istersen.
abi benim arkadaşımdada neo v vardı.flashlı sitelerde kasıyordu.uzaklaştırıp yakınlaştırırken aşağı yukarı yapınca kasıyordu.ör:donanımhaber.tabi internet seçeneklerininden flash açık olması lazım.android  telefonları içinde samsung telefonları dışında tüm telefonlar internette gezinirken takılmalar ve yavaşlamalar yaşatıyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Ağustos 15, 2012, 15:52:17 »
samsung galaxy ace sipraşi verdim 746 tl aldım sahibindede nasıl bi teldir bilmiyorum ama ani bi kararla aldım bakalım hayırlısı :D tavsiye edebilirim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 10 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Ağustos 15, 2012, 18:40:54 »
samsung galaxy ace sipraşi verdim 746 tl aldım sahibindede nasıl bir teldir bilmiyorum ama ani bir kararla aldım bakalım hayırlısı :D tavsiye edebilirim :D
galaxy ace 2 mi sipariş verdiniz galaxy ace yada galaxy ace plus mı ?