Gönderen Konu: 1000 TL ye kadar alınabilecek en iyi telefon ?  (Okunma sayısı 8239 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • 10 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: 1000 TL ye kadar alınabilecek en iyi telefon ?
« Yanıtla #20 : Ağustos 12, 2012, 14:44:46 »
O Gözümden kaçmış :D

doğrudur abi :) ama cidden galaxy ace 2 güzel telefon olmuş.800 lira civarına xperia sola,xperia arc s birde galaxy ace 2 var.bu telefonlar içinde internet performansı en iyi olan telefon galaxy ace 2 :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 12, 2012, 14:44:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 12, 2012, 14:49:39 »
uğur abi bu telefon güzel ancak 1.4 ghz tek çekirdek işlemci bence internette flashlı sitelerde çok kasar yetersiz kalır.ekranı felan büyük ve güzel ancak ben bu telefonu internet deneyimi kötü olacağı için tercih etmem :D

iyide 1000 tl ye kadar çift çekirdekli 1 gb ramli hangi kasmayacak  telefon var valla ben bulamadım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 10 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 12, 2012, 15:00:14 »
iyide 1000 tl ye kadar çift çekirdekli 1 gb ramli hangi kasmayacak  telefon var valla ben bulamadım

abi samsungun yaptığı telefonlar android işletim sistemli telefonlar arasında her zaman performans olarak en iyisidir.mesela galaxy ace 2 de 800 mhz çift çekirdekli işlemci ve 768 mb ram var.bu telefonu elinize alın ve internete girip istediğiniz sitede aşağı yukarı ve multitouch hareketleri yapın.telefonun hiç kasılmadığını ve gayet rahat çalıştığını göreceksiniz.ama elinize xperia arc s i alın 1.4 ghz tek çekirdekli işlemcisi ve 512 mb rami ile internet sitelerinde gezerken kasıldığını göreceksiniz.bu yüzden ben android telefon alırken özellikle samsung telefonlarını tercih ediyorum.aslında galaxy ace 2 nin işlemcisi 1 ghz çift çekirdek ama samsung işlemci hızını düşürerek 800 mhz e ayarlamış.bunu batarya ömrüne + etkisi olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 12, 2012, 15:02:32 »
abi samsungun yaptığı telefonlar android işletim sistemli telefonlar arasında her zaman performans olarak en iyisidir.mesela galaxy ace 2 de 800 mhz çift çekirdekli işlemci ve 768 mb ram var.bu telefonu elinize alın ve internete girip istediğiniz sitede aşağı yukarı ve multitouch hareketleri yapın.telefonun hiç kasılmadığını ve gayet rahat çalıştığını göreceksiniz.ama elinize xperia arc s i alın 1.4 ghz tek çekirdekli işlemcisi ve 512 mb rami ile internet sitelerinde gezerken kasıldığını göreceksiniz.bu yüzden ben android telefon alırken özellikle samsung telefonlarını tercih ediyorum.aslında galaxy ace 2 nin işlemcisi 1 ghz çift çekirdek ama samsung işlemci hızını düşürerek 800 mhz e ayarlamış.bunu batarya ömrüne + etkisi olur.

ace 2 ye hiç dikkat etmedim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 10 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 12, 2012, 15:11:58 »
ace 2 ye hiç dikkat etmedim

doğrudur abi ace 2 mayıs ayı gibi satışa sunuldu yurtdışında,türkiyeye de yeni geldi.bende hemen vatan bilgisayarın %25 lik indiriminden faydalanarak 2 hafta önce 795 tl ye aldım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 12, 2012, 15:26:26 »
doğrudur abi ace 2 mayıs ayı gibi satışa sunuldu yurtdışında,türkiyeye de yeni geldi.bende hemen vatan bilgisayarın %25 lik indiriminden faydalanarak 2 hafta önce 795 tl ye aldım :D

inceledim şimdi ram belleğin yüksek olması çok iyi ... ekran internet sörfü için biraz küçük kamera fiyatına göre güzel.. alınabilir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 10 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 12, 2012, 15:46:40 »
inceledim şimdi ram belleğin yüksek olması çok iyi ... ekran internet sörfü için biraz küçük kamera fiyatına göre güzel.. alınabilir

abi ekran küçük gibi görünüyor ama internete tam ekran girildiği için yeterli oluyor aşağıdan yukardan kısma olmuyor tarayıcıda.ben daha önceden huawei ideos x5,samsung galaxy s,samsung galaxy s2,lg optimus black,iphone 4s,htc sensation xe ve samsung galaxy s3 kullandım.s3 ü tanıdık telefoncudan aldım 3 gün kullandım beğenmeyip iade ettim.şimdi son olarak samsung galaxy ace 2 aldım.htc sensation xe de 1.5 ghz çift çekirdekli işlemci var ancak internette gezerken kasılıyordu.onun için tecrübelerime dayanarak telefon alınacaksa bence ya iphone alınmalı yada samsung :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ağustos 12, 2012, 16:10:41 »
biligiler için tşkkler arkadaşlar sony nin 1-2 modeli daha var 1000 lira civarı gelicek sanırım  benim gönlüm sony den yana açıkçası ama solo nun lcd ekran olması kötü led olsaydı 796 liraya kapmıştım teli ace 2 güzel telefon ama sonynin işlemcisi ve ekranı ace 2 den daha iyi ace 2 sadece ram olarak üstün . karar vermek zor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 10 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ağustos 12, 2012, 16:20:25 »
biligiler için tşkkler arkadaşlar sony nin 1-2 modeli daha var 1000 lira civarı gelicek sanırım  benim gönlüm sony den yana açıkçası ama solo nun lcd ekran olması kötü led olsaydı 796 liraya kapmıştım teli ace 2 güzel telefon ama sonynin işlemcisi ve ekranı ace 2 den daha iyi ace 2 sadece ram olarak üstün . karar vermek zor :)
levent bey ace 2 nin işlemcisi ile xperia.sola nın işlemcisi aslında aynı ancak samsung işlemci hızını 1 ghz den 800 mhz e düşürmüş.ekran olarak ace 2 0.1 inç daha büyük.piksel yoğunluğu xperia sola biraz daha fazla.ancak ikisinide test etmeden xperia solayı almayın derim ben.önce xperia solayı elinize alıp perfoemasına bakın ve internete girip internet performansına bakın.sonra aynı şeyleri galaxy ace 2 de yapın.ona göre aklınızda daha iyi bir fikir oluşur :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ağustos 12, 2012, 16:59:33 »
galaksu ace  ye okadar para vermem.Faturalı  aldıgında bir sürü vergi kdv.galaksy ace  tip olarak ta özellik olarakda boş bir telefon.Temmuzda Galaksy s 2 yi  faturasız 830 tl ye almıştım kardeşime.Sen s 2 istiyorsan sana burdan s2 veya ace istiyorsan onlarda yanlış değilsem 400-450 civar idi bulabiliriz.Ama imei çakıyorlar faturası yok ...
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • 33 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ağustos 12, 2012, 17:07:31 »
sony ericsson xperia serisi şiddetle tavsiye olunur.
+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 46 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ağustos 12, 2012, 17:59:26 »
samsung galaks W i8150 tavsiye ederim 700-730tl civarı fiyatı var androd 2,3 ve 1,4 işlemci
2006 corolla sol A/T LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 10 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ağustos 12, 2012, 18:01:08 »
galaksu ace  ye okadar para vermem.Faturalı  aldıgında bir sürü vergi kdv.galaksy ace  tip olarak ta özellik olarakda boş bir telefon.Temmuzda Galaksy s 2 yi  faturasız 830 tl ye almıştım kardeşime.Sen s 2 istiyorsan sana burdan s2 veya ace istiyorsan onlarda yanlış değilsem 400-450 civar idi bulabiliriz.Ama imei çakıyorlar faturası yok ...

ace değil abi ace 2 den bahsediyorum ben yeni çıktı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ağustos 12, 2012, 18:24:04 »

haklısın tabi vergi fln bindiriyolar ama tutki bu nalet bozuldu nolcak o zmn haydaa kaşın dur :) 200 fazla vercen gerekirse ama kafan rahat olcak :)
levent bey ace 2 nin işlemcisi ile xperia.sola nın işlemcisi aslında aynı ancak samsung işlemci hızını 1 ghz den 800 mhz e düşürmüş.ekran olarak ace 2 0.1 inç daha büyük.piksel yoğunluğu xperia sola biraz daha fazla.ancak ikisinide test etmeden xperia solayı almayın derim ben.önce xperia solayı elinize alıp perfoemasına bakın ve internete girip internet performansına bakın.sonra aynı şeyleri galaxy ace 2 de yapın.ona göre aklınızda daha iyi bir fikir oluşur :)

haklısınız okan bey samsungun performansını biliyorum ama sony i kurcalamam lazım ki karşılaştırma yapabiliyim bklm inş fırsat yakalıcam :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ağustos 12, 2012, 20:05:33 »
Xperia U yada Xperia Sola tavsiye ederim.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ağustos 13, 2012, 12:33:07 »
galaxy s2 ace ace+ advance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ağustos 13, 2012, 12:45:32 »
1000tl nin altında, sony xperia nın sadece U modeli var, ben 800tl ye goldtan satın aldım, yanında vınn ve hat hediyesi var, 1 ay boyunca 4gb kullanımda ücretsiz, yani maddi olarak bakınca telefon 680-700tl lere geldi. Benim için gayet iyi bir telefon, sanırım 2012 sonunda android güncellemeside gelecekmiş, şu an 2 li bir versiyon 4lü bir versiyona çıkacakmış. Yaklaşık 1 haftada şarjı gidiyor. Bence tercih edilebilir.

Not: Cep telefonların teknolojisiyle olan alakamı, model sayıları çılgınca artmaya başlamasından itibaren tamamen kestim, sadece konuşma amacıyla kullanıyorum.  Zor durumda kalırsam da fotoğraf çekiyorum. Daha ucuz bir cihaz almamamın sebebi, çok kısa sürede arıza vermeleri.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ağustos 13, 2012, 13:25:09 »
1000tl nin altında, sony xperia nın sadece U modeli var, ben 800tl ye goldtan satın aldım, yanında vınn ve hat hediyesi var, 1 ay boyunca 4gb kullanımda ücretsiz, yani maddi olarak bakınca telefon 680-700tl lere geldi. Benim için gayet iyi bir telefon, sanırım 2012 sonunda android güncellemeside gelecekmiş, şu an 2 li bir versiyon 4lü bir versiyona çıkacakmış. Yaklaşık 1 haftada şarjı gidiyor. Bence tercih edilebilir.

Not: Cep telefonların teknolojisiyle olan alakamı, model sayıları çılgınca artmaya başlamasından itibaren tamamen kestim, sadece konuşma amacıyla kullanıyorum.  Zor durumda kalırsam da fotoğraf çekiyorum. Daha ucuz bir cihaz almamamın sebebi, çok kısa sürede arıza vermeleri.

sony xperia soloda 800 liraydı keşke onu tercih etseymişsinz bende dün gece 12 den önce vatandan yüsde 25  indrmden 794 liraya aldım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Ağustos 13, 2012, 13:36:48 »
sony xperia soloda 800 liraydı keşke onu tercih etseymişsinz bende dün gece 12 den önce vatandan yüsde 25  indrmden 794 liraya aldım :D
evet o cihazı bende gördüm vatanda, 1 tane kalmıştı benden önce biri aldı, telefona bakmaya tekrar geldiğim de telefon yoktu. Diğer bayilerde muhtemelen vardır. Açıkcası arasındaki farkları çok iyi bilmiyorum. Ama benimkinin yanında hediye olarak, VINN modem ve 1 aylık 4gb kullanım verildiği için. Çokta pahalıya aldığımı düşünmüyorum. Ama dediğiniz gibi telefonlar arasındaki farkı iyi bilmiyorum, belki arada gerçekten dağlar var. P ve S modellerinede bakmıştım, maddi olarak çok yüksekler buna göre.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio