0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O Gözümden kaçmış
uğur abi bu telefon güzel ancak 1.4 ghz tek çekirdek işlemci bence internette flashlı sitelerde çok kasar yetersiz kalır.ekranı felan büyük ve güzel ancak ben bu telefonu internet deneyimi kötü olacağı için tercih etmem
iyide 1000 tl ye kadar çift çekirdekli 1 gb ramli hangi kasmayacak telefon var valla ben bulamadım
abi samsungun yaptığı telefonlar android işletim sistemli telefonlar arasında her zaman performans olarak en iyisidir.mesela galaxy ace 2 de 800 mhz çift çekirdekli işlemci ve 768 mb ram var.bu telefonu elinize alın ve internete girip istediğiniz sitede aşağı yukarı ve multitouch hareketleri yapın.telefonun hiç kasılmadığını ve gayet rahat çalıştığını göreceksiniz.ama elinize xperia arc s i alın 1.4 ghz tek çekirdekli işlemcisi ve 512 mb rami ile internet sitelerinde gezerken kasıldığını göreceksiniz.bu yüzden ben android telefon alırken özellikle samsung telefonlarını tercih ediyorum.aslında galaxy ace 2 nin işlemcisi 1 ghz çift çekirdek ama samsung işlemci hızını düşürerek 800 mhz e ayarlamış.bunu batarya ömrüne + etkisi olur.
ace 2 ye hiç dikkat etmedim
doğrudur abi ace 2 mayıs ayı gibi satışa sunuldu yurtdışında,türkiyeye de yeni geldi.bende hemen vatan bilgisayarın %25 lik indiriminden faydalanarak 2 hafta önce 795 tl ye aldım
inceledim şimdi ram belleğin yüksek olması çok iyi ... ekran internet sörfü için biraz küçük kamera fiyatına göre güzel.. alınabilir
biligiler için tşkkler arkadaşlar sony nin 1-2 modeli daha var 1000 lira civarı gelicek sanırım benim gönlüm sony den yana açıkçası ama solo nun lcd ekran olması kötü led olsaydı 796 liraya kapmıştım teli ace 2 güzel telefon ama sonynin işlemcisi ve ekranı ace 2 den daha iyi ace 2 sadece ram olarak üstün . karar vermek zor
sony ericsson xperia serisi şiddetle tavsiye olunur.
galaksu ace ye okadar para vermem.Faturalı aldıgında bir sürü vergi kdv.galaksy ace tip olarak ta özellik olarakda boş bir telefon.Temmuzda Galaksy s 2 yi faturasız 830 tl ye almıştım kardeşime.Sen s 2 istiyorsan sana burdan s2 veya ace istiyorsan onlarda yanlış değilsem 400-450 civar idi bulabiliriz.Ama imei çakıyorlar faturası yok ...
levent bey ace 2 nin işlemcisi ile xperia.sola nın işlemcisi aslında aynı ancak samsung işlemci hızını 1 ghz den 800 mhz e düşürmüş.ekran olarak ace 2 0.1 inç daha büyük.piksel yoğunluğu xperia sola biraz daha fazla.ancak ikisinide test etmeden xperia solayı almayın derim ben.önce xperia solayı elinize alıp perfoemasına bakın ve internete girip internet performansına bakın.sonra aynı şeyleri galaxy ace 2 de yapın.ona göre aklınızda daha iyi bir fikir oluşur
1000tl nin altında, sony xperia nın sadece U modeli var, ben 800tl ye goldtan satın aldım, yanında vınn ve hat hediyesi var, 1 ay boyunca 4gb kullanımda ücretsiz, yani maddi olarak bakınca telefon 680-700tl lere geldi. Benim için gayet iyi bir telefon, sanırım 2012 sonunda android güncellemeside gelecekmiş, şu an 2 li bir versiyon 4lü bir versiyona çıkacakmış. Yaklaşık 1 haftada şarjı gidiyor. Bence tercih edilebilir.Not: Cep telefonların teknolojisiyle olan alakamı, model sayıları çılgınca artmaya başlamasından itibaren tamamen kestim, sadece konuşma amacıyla kullanıyorum. Zor durumda kalırsam da fotoğraf çekiyorum. Daha ucuz bir cihaz almamamın sebebi, çok kısa sürede arıza vermeleri.
sony xperia soloda 800 liraydı keşke onu tercih etseymişsinz bende dün gece 12 den önce vatandan yüsde 25 indrmden 794 liraya aldım