0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
insanın arabası sorunsuz olunca, bu tür ufak şeylerden hey heyleniyor maalesef. Bende aracımın motorunu dinliyorum arada, çalıştırdıkça, en ufak bir değişik ses duysam, hemen sorun arayıp çözüm araştıracağım, bunun çözüm yoluda, bir fransız aracı kullanıp, sonrasında toyotaya şükretmek. Sorununuz hakkında açıkcası benimde bilgim yok, fakat kitapçıkta dahil, bununla ilgili bir bilgi varsa, fazla umursamamanızı öneririm. Araçlarımız sorunsuz, ne kadar zorlasakta, kusur bulmak zor.
dün farkettim ki motoru ilk çalıştırdığımda motor kısmından tık tı kses geliyor sonra gidiyor aslında kullanım kitapçığında böyle bir şey okumuştum ses yapar sonra gider diye ama tekrar baktığımda kitapçığa bulamadım bieln varsa söylesin arkadaşlar ya bu ses neyin sesi
Beni rahatsiz eden ses aracıma taktırdığım Landirenzo marka tüpün enjektör sesi.Araç aşırı sessiz çalışıyor.Ama tüpe geçince dizel araç gibi tır,tır,tır gibi ses cıkarıyor.
vay vayyy vayyyy sorundaşım benim
Kader utansın kardeş.
biliyormusun ben bu konuda fabrikaya mail attım.. verdikleri cevapo ses kalitenin sesidir yazmışlar eyvallah dedik sistem gerçekten kaliteli sorunsuz ama enjektör sesi deli ediyor insanı forum buluşmasında arkadaşlara dinlettim ağızları açık kaldı
Bu gün o sesi duyunca ben bile şok oldum çözüm üretme derdine düştüm yani
nasıl şangırdıyor ama adam birde demez mi komple sistem değişmesi gerekiyor diye bende şimdi komple sistemi değiştirsemmi diyorum