0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sökebiliyorsanız sorunsuz bence sökün
evet sökülüyor . benmde pek hoşuma gitmedi aslında
Siyah pek olmamış. Gri olsa daha iyi olur. Sökebilirseniz sökün.
evet haklsınız. bide be nsipariş verirken yanlış sipariş vermişim anatomik spoiler yerine plastik maddeden yapılmış bir spoiler geldi. anatomik alıp giye boyatıp takcam.
Affına sığınarak bir sey sormak istiyorum.Satacaksan neden takmaya çalışıyorsun. Üstelik 2.ci kez yeniden alarak.
bunu nasıl göründğünü görmek açısından taktım . ztn alan kişiyede vericem ister takar ister takmaz. 2. cisini makyajlı kasa corolla alacağım için ona takmak için alıcam.
Araba çok temiz maşallah ya Parlıyor mübarek.. Spoiler değil o başka bir şey bence Yanlış anlamayın ama bence de olmamış. Grisini koysanız da pek etkili bir uygulama olacağını düşünmüyorum. Parçayı boyatmanız ve sağlıklı bir montaj en az 50 yi bulur sanırım. Onun yerine benzin alın manitayı görmeyi gidin, mutlu olsun..
Nagi sen erkek falan olmayasın yada senin içine bir erkek kaçmış olması. Yazdıklarını okuyunca aklıma soru işareti geldi bir an.
fake member
Nagihan ya koptum. :p
plaka da cok güzel olmus elinize sağlık
güzel olmamış desem ayıp olur mu ?
Ben de 2005 corollaya almıştım ama çok elastik olduğunu görünce kaldırdım. Ne boyanır, ne şekil alır.Tam bir piyasa aldatmacası.
Orjinali de pek pahalıdır yahu :/ Cam filmi, yay yada tamponlara bir güzellik mi düşünsek acep?