0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Enişteme 2004 Jazz Aldıktan sonra onu sattık ve ardında peugeot 307 aldık ve sorunlarına en fazla 2 hafta dayanabildik.Ve sonunda tam bir almancı olan enişteme 2003 Corolla Sol Otomatik aldık araç daha 53.000 km de ve computestten çok iyi sonuçlar verdi 27.750 ye aldık lpgsi de var yakın zamanda sizinle reimleri paylaşıcam Ankarada olanlar bilirler yeni dörtnal toyota servisinin ortaklarından sadık beyin dayısnın arabası vitesin üstünde jelatini duruyor küllükleri çakmaklığı dahi hiç kullanılmamış Artık megane satıp bir avensis alma sırasıda bana geliyor -Bu araç sizce üzermi beni toyotaya güvenerek hiç düşünmeden aldık -Birde vitesin üzerindeki "shift lock" tuşu ne işe yarıyor ?
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın ama pahalı değil mi yahu 9 yaşında araba
93 corollanın 15.000-16.000 olduğu yerde normal görünüyor... bu toyota yaşlandıkça prim yapıyor.. acaba tsi jettalar golfler yaşlandıkça prim yapabilecekler mi ?
abi dediğin rakamlar 96-98 arası corollalarda 2000-2001 kasalarda uçtu 16-19 arası bizde vardı 4 sene önce 13 e satmıştık şimdi hayatta bulamazsın 13 e golfle jettaya gelince golfler bence bayağı prim yapar ama jettalardan pek ümidim yok
Kusura bakmayında bayağı pahalıya almışsınız 27.750 çookk fazla 2006 sını bile alabilirdiniz
Hayirli olsun. İyi gunlerde kullanım.. Shift Lock : O tuş olurda şanzıman kilitlenirse hareket ettirelemezse kilitlenen şanzımanı açmak için.
benim bildiğin onu devreye sokunca vites değiştirmiyor. yani 3. viteste bastın diyelim vites değişmiyor
plaka mgu değil demi?
Hayırlı olsun. 307 nin ne gibi arızaları oldu merak ettim
honda alsaydın bunların hiç birini yaşamazdın