0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yurtiçi kargo
hiç sormayın mehmet bey yaaa sinirden öldüm bugun o an dedim gidim o kıza bağırıp çağırayım
Dosyayı kargoya veren kişi veya firmada mutlaka bir takip numarası olacak, Bir gün bekleyip "bu numaralı kargom nerede" diye arayıp ortalığı velveleye verecektiniz. Odada buldum demeyecektiniz. Uğraşıp duracaklar ve bu onlara güzel bir ders olacaktı.Eski bir kargo şube müdürü olarak yazdım bunu.Geçmiş olsun.
merhaba toyota severler. ..bu gün gittiğim yurtiçi kargoya ait şubede yollayacağım paketi 15-20 dkka işlem yapmalarına rağmen yollayamadım,,gs bonus kart indirimi istedim yapamadılar,yarın orada olsun istedim 25 tl dediler akşam 5 gibi orada olur dediler..paket ezilirmi diye sordum,ezilir dedi, ,bu şube böyle galiba diyip paketimi alıp çıktım farklı bir şubeye gittim,bu arada müşteri hizmetlerine şikayet edebilmek için gittiğim diğer yutiçi kargo şubesinden telefon istedim,,görevli personel biraz duraksadıktan sonra 444 999 dedi,,e bir numara eksik dedim,444 0 999 dedi,,halbuki 444 99 99 imiş sonradan internetten baktığımda,,bu elemanı da gördükten sonra hemen yanındaki aras kargoya gittim,,yüzü gülen bir personel ve yarın sabah 8 teslim fiyatı 18 tl dediler..hemen verdim çıktım..5 dk sürdü..internet sitesine girim şikayet için 1000 karakter engeline takıldım..aras kargoya teşekkür ederim..
Şubeden ve insandan insana değişiyor demekki..Bende Netten park sensörü siparişi verdim,aras kargo ile gelicekti..Kargo takibi yaptığımda ürünün sabah Terazidere/Bayrampaşa şubesine geldigini gördüm..150 metre ilerde bu şube..Yani yuvarlansa buraya gelicek..Saat 15:00 da işyerimi kapatıcam..Aradım şubeyi''evet ürün burda birazdan çıkıyor''dendi..Bekle bekle yok..Aradım 1-2 saat sonra,ürünü koymuşlar kargo aracına(Sabah telefonla arayıp açık adresi veriyorum ve tamam orayı biliyoruz diyorlar)Dolaştırıyorlar ürünü..Yahu neden ilk buraya uğramadılar diyorum cevap yok,Yahu araca niye verdiniz bir arkadaşla yollasaydınız diyorum,eleman yok..Yahu ben gelir alırdım diyorum..Araca verdik diyorlar..En son artık''Ürün şubeye gelince beni arayın be alırım kardeşim dedim..Şubeye saat 15:30 gibi geldi bende gidip aldım..Şikayette ettim tabi,ama pek bişey olucağını sanmıyorum..yani ona iyi buna kötü diyoruz ama,o firmada çalışanlarda çok önemli..Yorumlarda çok farklılık gösteriyor haliyle.örnek olarak;Dün 4 adet oto lastik alıcam ve bakıyım acaba hangi üründe şikayet yok dedim ..Bilinen markalı oto lastik şikayetleri olarak tek tek arattım..O sayfalara bakılırsa lastiksiz gezmem gerekicek ..Yani birine kötü olan bir ürün,servis vs.Başkasına iyi olabiliyor..Veya tam terside olabiliyor tabi..
evet yere ve kişiye göre değişebilir. bizim muhitte genelde yurtiçi kargo problemli,bu arada lastik bende alıcak kışlık siz ne önerirsiniz araştırdınızmı? goodyear ug8 almayı planlıyorum..