Geçenlerde farkettim de sağ kapıdaki hoparlörden ses gelmiyor. Döşemesi bi defa sökülmüştü acaba jak yerinden mi çıktı sarsıntıdan çünkü döşeme söküp takıldıktan sonra sorun olmamıştı ses geliyordu

döşemenin nasıl çıktığı hakkında deneyimi olan arkadaş varsa küçük bi anlatımla yapabilirim eğer jak çıktıysa bir kaç saniyelik işi vardır
teyb orkjınali duruyorsa yada daha önce işlem görmediyse büyük ihtimal dediğiniz gibi soketi cıkmıstır. sökümü konusunda bilgim yok ama hoparlor için döşemenin sökuleceğini zannetmıyorum ben.
saçma olacak ama teybin sağ sol ses ayarına baktınızmı. belki basit bir sorundur
Döşeme söküldükten sonra oldu ise arıza jak çıkmış olabilir.Büyük ihtimal ama uğur beyin dediğinide dikkate almak gerekli...
saçma olacak ama teybin sağ sol ses ayarına baktınızmı. belki basit bir sorundur
Döşeme söküldükten sonra oldu ise arıza jak çıkmış olabilir.Büyük ihtimal ama uğur beyin dediğinide dikkate almak gerekli...
Baktım tüm ayarlar dengede

Döşeme söküldükten sonra bir süre sıkıntı olmadı ama jakı tam oturtmadıysa çıkmış olabilme ihtimali var gidip geldiğim yollar da malüm sallantılı çukur hep. Döşeme en alt kısmı bağımsız gibi duruyor yani alttaki hoparlör bölümü çıkıyor sanırım ama tekniği nasıl onu bilmediğim için dokunamıyorum muhtemelen plastik klipsler tutuyordur. Komple döşeme sökülmesi bana da mantıksız geldi iyice inceledikten sonra
Baktım tüm ayarlar dengede
Döşeme söküldükten sonra bir süre sıkıntı olmadı ama jakı tam oturtmadıysa çıkmış olabilme ihtimali var gidip geldiğim yollar da malüm sallantılı çukur hep. Döşeme en alt kısmı bağımsız gibi duruyor yani alttaki hoparlör bölümü çıkıyor sanırım ama tekniği nasıl onu bilmediğim için dokunamıyorum muhtemelen plastik klipsler tutuyordur. Komple döşeme sökülmesi bana da mantıksız geldi iyice inceledikten sonra
mahmut bey sökmekten başka çare kalmıyor herhalde?
evet malesef sökmekten başka çare yok
kapılar alttan plastık bir cisim sokularak esnetilir sonra yukarı kaldırırsınız döşemeyi kapı içi döşemeyi çıkarırsınız .. video bulursam ekleyeyim..
How To Install Replace Door Panel Toyota Corolla 03-08 1AAuto.com
Sorun halledildi

Zannettiğim gibi jak düzgün takılmamış çıktı çıkacak gibi olmuş temas etmiyormuş elimle bastırınca hemen geçiverdi yerine. Müzik keyfime de kaldığım yerden devam ediyorum

Aynen video da gösterim de ki gibi yaptım yassı metale bir bez sararak boyaya hasar vermesini engelledim daha sonra dışa doğru kastırarak çıkartım bazı klipsler kapıda kaldı ama onları da tornavida ile çıkartım döşemeye geri taktım yuvaları denk getirdim elimle vurarak tekrar yerine oturttum ve işlem tamamlandı
Bı tesekkuru hak ettim sanırım
Teşekkürler

Sizin eklediğiniz video olmasa açmaya niyetlenemezdim açıkçası sağolun
Teşekkürler

Sizin eklediğiniz video olmasa açmaya niyetlenemezdim açıkçası sağolun
araç 2003 corolla sol
cd çalarken sıkıntı yok ama radyo çalarken ses sağ kapıdan gelmiyor? Neden olabilir?
Ses balans ayarına baktınız mı?