0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence ılk olarak kısalarla sislere 8000k taktırabılırsın.Yagmurlu havada hiç sorun da yaşamadım ıyısınden taktırdıgın surece bır tanıdıgına danış derim.Ardından Amerikan sinyallar baglanıyor.Parkları açtıgında sinyallar mayhoş hoş bir bicimde yanıyor turuncu.Sonrasında 3.5 Koni güzel bir yay.Ön logosuz panjur kendın yaptırabılırsın araştırıp oralarda varsa şayet.Kısalara 8000k baglatmadan önce farlarını angel ve karartma yap derim bunun ıcın forumda acıklaması var nasıl yapılabıleceği.Sonra ona göre xenon alırsın.Parklarada let al beyaz philips.Egzosa güzel bir uç al çift baş guzel gıdebılır sana krom.Arka plaka ışığını led beyaz ampülle değiştir.2-3 numara siyah filmde çektirdinmi dadından yenmez gibime gelıyor.Benim fikirlerim bunlar arkadaşım =) He unutmadan birde arka toyota amblemi yapışkanlıdır onu sküp içini açık kırmızı degılde parlak biraz koyu kaplayıp yapıstır yanlardan kalanları kes.
Bence ılk olarak kısalarla sislere 8000k taktırabılırsın.Yagmurlu havada hiç sorun da yaşamadım ıyısınden taktırdıgın surece bır tanıdıgına danış derim.Ardından Amerikan sinyallar baglanıyor.Parkları açtıgında sinyallar mayhoş hoş bir bicimde yanıyor turuncu.Sonrasında 3.5 Koni güzel bir yay.Ön logosuz panjur kendın yaptırabılırsın araştırıp oralarda varsa şayet.Kısalara 8000k baglatmadan önce farlarını angel ve karartma yap derim bunun ıcın forumda acıklaması var nasıl yapılabıleceği.Sonra ona göre xenon alırsın.Parklarada let al beyaz philips.Egzosa güzel bir uç al çift baş guzel gıdebılır sana krom.Arka plaka ışığını led beyaz ampülle değiştir.2-3 numara siyah filmde çektirdinmi dadından yenmez gibime gelıyor.Benim fikirlerim bunlar arkadaşım =)
Satmanı tavsiye ederimsizin orda çizerler böyle şık arabaları