0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar aracınızda GTL kullanacaksanız ne diye dizel araç aldınız. Benzin fiyatına yakın mazot alıyorsunuz. Daha az km gidiyor bu mazot. Ben vPowerdan şaşmayın derim. Her 10 bin km de birde Würth ün ürünü olan mazot katkısından kullanın hem motorunuz hemde turbonuz tertemiz olur.http://shop.wurth.com.tr/common-rail-mazot-katkisi-300mml
serkan bey 10 kuruş fark var sanki 1lira fazla ödüyoruz 49 litre mazotla bodruma gidip geldim 1190 küsür yol yaptım gtl den gerisi yalan kesinlkle full depo olarak ilk defa kullandım rampalarda özellikle farkını anlıyosunuz ve araç sesi diğer dizelllere göre azalıyor ve pahalı olmasına rağmen yakıt tasarufu yağtığı için aradaki farkta ortadan kalkıyor... depoda 5 lira için kesinlekle değdiğini düşünüyorum .
Bende kullandım fakat GTL normal mazotlardan daha çok yaktı.
Sürekli GTL kullanıyorum. 45 lt alıyorum. Şehir içi + yüklü ve hızlı otoban kullanımı ile 800 km yapıyorum. Performansı rampalarda çok rahat hissediliyor. Daha önce Yaris'im vardı. O 35000 km'deyken GTL çıktı. İlk kullanımım da farkı görünce bir daha vazgeçmedim.
Konuyu hortlatıyım dedim Aracımda gece arkada diğer araçların farlarından baktığımda yogun bir duman görüyordum Shell gtl 1 depo kullandım 2. depo oldu her zamanki İzmir-Manisa arasındaki yokuşlarda zorluyorum farlardan bakıyorum ama yogun bir duman yok Artık motoru biraz biraz temizledim herhalde Herkese tavsiye ederim Performansı olarak her zamanki cıktıgım yokusu 20 km üzerinde daha rahat cıkıyorumSessizliği PO , Opet ve lukoile göre daha fazla0.4 lt/100km daha fazla yaktı belkide yükleniyorum temizlensin diye ondandır En önemlisi de artık farlardan yansıyan dumanı görmeyince mutlu oldum
Ben daha önce v-power kullanıyordum . En son depoyu gtl ile doldurttum . Aracımda chipte var onunla birlikte aracın performansı inanılmaz derecede arttı aracıma binen 1.4 dizel olduğuna inanmıyor inandırmak için millete ruhsat gösterir oldum .Fakat gtl de sanki biraz fazla yaktı ondan ben geri v-power a dönecem zaten 5000 km de bir enjektör temizleyici kullanıyorum . Ama ara ara gtl alabilirim de benim sağım solum belli olmaz .
Chip araca + kaç HP sağlıyor?
Hikmet dyno ya çıkmadım . Söylenen 115 hp 250 nm civarı . Büyük ihtimal bu seviyelere de gelmiştir .
Yani ben arabaya taktırsam 147+115=262 hp mi? Olacak.