0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Torpidoya Dağhan'ın araba kaçmış.
Bakalım kaç kişi anlayacak bu mesajı Ahmet
Birgün aracım çok sıcak havada açık otoparkta durmak zorunda kaldı. Ve akşam üzeri bindiğimde seyir halinde iken en ufak engebeliklerde vik vik vik diye transit binibüslerin sağından solundan gelen gıcırtılara benzer bir ses gelmeye başladı. Göğüsün cama temas ettiği kısımdan geliyor gibi hissediyorum. Tavsiye ettiğiniz bir uygulama var mı ? Servise gidersem ne ile karşılaşırım. Bu toplamda ses yaratan 3. problem az kaldı Aurisi satacağım.1. Neden: Söför emniyet kemeri yükseklik ayarı sesi2. Neden: 2000 devirde hava emiş borusundan gelen ses.3. Neden: Vik vik vik göğüs sesiDaha bir yaşında arabam düzenli olarak yıkatır temiz temiz binerim %90 güneşlik koyarım bir gün unuttum neler geldi başıma.
ben bu gün aldım henüz uygulayamadım ama forumda alıp memnun olan arkadaşlar var özellikle plastik aksam için üretilmiş bir ürün..http://shop.wurth.com.tr/silikon-sprey-500mlaçıklamaları okursanız eğer yardımı olabilir tek sorun uygulanacak yeri bilmek..
Bende bugün İzmir'in güzel güneşine bıraktım arabayı ve dediğiniz aynı ses başladı. Maşallah hayvanat bahçesi gibi ön konsol Çoğuna alıştım şimdi serviste dağıttırmak istemiyorum konsolu. İlerde çok takarsam kafaya garanti bitmeden yaptırırım.
Ne güzel, sanki arabada bir muhabbet kuşu ötüyor sürekli. Çok hoş bir ses aslında; dinlendirici, stres falan bırakmaz insanda. Bir nevi doğadaki bir kuşun cıvıltısı
Arda o ses belirli bir süre sonra muhabbet kuşundan kargaya dönüşüyor