0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Taylan'cım bu ara biraz kötü biliyorum geçen gittim ama seneye muhtemelen çoğu halledilecek gibi duruyor...Hükümet o kadar övünüyor yapsında görelim.)
Tuncay bey yeni kasalarda arasında 11 milyar fark var,bir yıllık bir araç için çok fark..Peşin para almak istiyorum, borca girmek istemiyorum..
can bey birde olaya şu açıdan baktınız mı ? segment değiştiriyorsunuz örneğin kendimden örnek verecek olursam allah durumumu bozmazsa bu saatten sonra c segmenti bir araca binebileceğimi sanmıyorum.. szde avensis kullanıcısı olduğunuza göre segment değişimini göz önünde bulundurdunuz mu ? ne olursa olsun c segmenti bir araç asla d segmenti gibi kaliteli konforlu ve sessiz olamaz
Gönlünüzce olsun can bey.hayırlı olsun şimdiden.
Asıl problem aracın iç mekan kalitesi,düşük kalitedeki mekan bana sıkıntı yaratır.O yüzden özellikle Golf düşündüm C segmenti olarak..Auris'in tipi hoş ama içmekan problemleri o kadar dillendirildi ki sizde biliyorsunuz.Öte Yandan bulunduğum şehirde VW servisi yok.Bu durum bana hep tedirginlik veriyor her ne kadar garanti olsada ,araç bilmem kaç km öteye götürülüp getirilmesi içime sinmiyor.