0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yanlışlık yok Sayfanın başında 2. iletiden okudunuz ve bilinçaltınıza öyle yerlerşti
Vay arkadaş, bak yaa, kimse de uyarmıyor haa doğru söylemişsin, yanlışlık yok diye.. Off tamam tamam sustum, benim için konu kapanmıştır, başka başlıklara bakayım en iyisi, dağıldım hepten, siz devam edin..
golf alacaksanız dizel alın yoksa vag grubuna bulaşmayın.
Neden?? Yakıt mı, motor performansı mı??
benzinli motorları gitmiyo. eşşeğe binmiş gibi. dizel en azından turboya geçince biraz da olsun gidiyo.
ciğerim konuyu okumuyormusunuz adam 1.4 tsi diyor nasıl gitmesin at gibi gider...
benim görüşüm. benzinli motorları hoşuma gitmiyor. illaki seridir belki kişiye göre değişir ama tsi sürmedim hakkında yorum yapamıyacağım. 1.6 sı gitmiyor. kısaca vag grubuna ben bulaşmam
w harfini gördüğüm anda tiksiniyorum... çok çektirdi bana zamanında çok
Ayni bana da cok cektirdi de bundan onceki yorumlarda savunur gibi konustunuz simdi tam tersini soyluyorsunuz
Yemin ediyorum artık sürmenaj geçireceğim,kafayı sıyırdım kaç gündür.Şu ara Auris Comfort Extralar epey indirime girmiş ne dersiniz?Birde işin içine Auris girdi.(
Bence ne Auris ne de Golf, alın Avensis paşalar gibi binin.
trakya bölgesinin mıcırlı ve çukurlu yollarında araç kullanıyorsanız auris işine girmeyin derim ben. ondan sonra acaba nereden ses geliyor diye paranoya geliştirmeniz kaçınılmaz olabilir.
Hakan bey benim en fazla gideceğim yol Çanakkale-İzmir yada Çanakkale-Ankara onun haricinde şehir içi kullanacağım hep..Yan, mıcır olayı duble yollar sayesinde büyük ölçüde aşıldı..