0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Comfort 1.6 TDCi 95PS 5K ---------------------- 49.120ford un yeni kasası çok güzel, dizel araç alacak olsam ilk tercihleirmdn biri olacaktır.
Cantekin Bey, TDCI yazanlar dizeli.Yakıtı az yakmasından dolayı dizel düşünüyorsanız, fordun yeni ecoboost motorlu seçeneklerine de bakmanızı öneririm... Çok iyi bir motormuş duyumlarıma göre. Şu motorlardan bir tanesini elime verseler, şöyle dağıtıp evire çevire bir baksam içine, o zaman daha net birşeyler söyleyebilirim, ama vermezler herhalde İndirim olayı da, her marka indirim yapar. Bayinin kuyruğunun sıkışık olduğu döneme denk gelirseniz, büyük indirimler de alırsınız. Bence birkaç yerden fiyat alın... Honda Accord için 2 hafta önce bir bayi (ismi önemli değil) 95 küsür binlik arac için bana 82'ye vereyim demişti...
Arkadaş en ucuzunu sorduğu için 95 ps olanını yazdım, ama 115 ps olanı tercih ederim. Bu konuda da her zaman olduğu gibi para konuşur
Aynen katılıyorum, para konusuna.Yoksa focus fiyatları 3TL'den başlıyor, 60000TL'ye kadar gidiyor.Evet 3 TL, yanlış yazmadım, geçenlerde bizim ufaklığa maketini almıştım marketten:)
Focus benim de aldığım duyumlara göre gayet iyi araçtır, ha dış tasarımdan azcık ödün vericeksiniz o ayrı. Söylenilen gibi 115 ps nin alt modeli olmadığı için fiyatı bayağı bir artıyor. 'Zaten bende çılgınlar gibi araç kullanmayacam' diyorsanız, 95 ps iyidir...