Gönderen Konu: Yeni Focus  (Okunma sayısı 1829 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
Yeni Focus
« : Ağustos 01, 2012, 14:00:07 »
Arkadaşlar arabamı sattım sayılır. araba bulana kadar bende arabam şimdi. yana yana araba aıyorum. 2. el dizel d4-d bugün servise girdirdim yağ yaaktığı çıktı almadım belliydi ztn fiyattan. bende dizel 0 km bi araba almak istiyorum 2.el arabalara güvenemez oldum artık. yeni focus un en ucuz dizeli kaç para modeli nedir ? fiyat lsitesine baktım ama hangisi dizel hangisi değil anlamadım. yani sorum dizelin en ucuzu kaç bin bilen varsa beni bilgilendirsin lütfen

Toyota Club Türkiye

Yeni Focus
« : Ağustos 01, 2012, 14:00:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Focus
« Yanıtla #1 : Ağustos 01, 2012, 14:12:38 »
Comfort 1.6 TDCi 95PS 5K ---------------------- 49.120

ford un yeni kasası çok güzel, dizel araç alacak olsam ilk tercihleirmdn biri olacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ağustos 01, 2012, 14:56:00 »
Comfort 1.6 TDCi 95PS 5K ---------------------- 49.120

ford un yeni kasası çok güzel, dizel araç alacak olsam ilk tercihleirmdn biri olacaktır.

en ucuzu bumu ? peki bu fiyattan indirim yaparlar mı toyota bugün 4 bin kadar indirim yaptı. ama ford yapar mı ???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Model Yılı: '13
  • 20 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 01, 2012, 15:15:47 »
Cantekin Bey, TDCI yazanlar dizeli.

Yakıtı az yakmasından dolayı dizel düşünüyorsanız, fordun yeni ecoboost motorlu seçeneklerine de bakmanızı öneririm... Çok iyi bir motormuş duyumlarıma göre. Şu motorlardan bir tanesini elime verseler, şöyle dağıtıp evire çevire bir baksam içine, o zaman daha net birşeyler söyleyebilirim, ama vermezler herhalde :)

İndirim olayı da, her marka indirim yapar. Bayinin kuyruğunun sıkışık olduğu döneme denk gelirseniz, büyük indirimler de alırsınız. Bence birkaç yerden  fiyat alın... Honda Accord için 2 hafta önce bir bayi (ismi önemli değil) 95 küsür binlik arac için bana 82'ye vereyim demişti...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ağustos 01, 2012, 16:59:20 »
Cantekin Bey, TDCI yazanlar dizeli.

Yakıtı az yakmasından dolayı dizel düşünüyorsanız, fordun yeni ecoboost motorlu seçeneklerine de bakmanızı öneririm... Çok iyi bir motormuş duyumlarıma göre. Şu motorlardan bir tanesini elime verseler, şöyle dağıtıp evire çevire bir baksam içine, o zaman daha net birşeyler söyleyebilirim, ama vermezler herhalde :)

İndirim olayı da, her marka indirim yapar. Bayinin kuyruğunun sıkışık olduğu döneme denk gelirseniz, büyük indirimler de alırsınız. Bence birkaç yerden  fiyat alın... Honda Accord için 2 hafta önce bir bayi (ismi önemli değil) 95 küsür binlik arac için bana 82'ye vereyim demişti...

anladım . teşekkür derm yorumlar için. ecoboost motorlarına da bi bakayım gideyim bayiye . 49 bin olanı iyimidir peki sizce  alınır mı ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 20 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ağustos 01, 2012, 17:12:03 »
Valla Focus her şekilde alınabilecek, kendini kanıtlamış ve sınıftaki en iyi araçlardan birisidir. Bahsettiğiniz araçta 95PS motor var. Yetmez mi?Yeter... Ama motor-performans konusu kafanıza takarsanız tatmin etmeyebilir. Maddi imkan varsa 115PS olan dizeli tercih edilebilir. 115PS olanını kullandım, çok iyiydi.115Ps motor da alt donanımlarda yok bildiğim kadarıyla... Donanım tablolarına bakın detaylıca, eksik donanımlar sizin için önemli değilse, alınır tabi.

Geçen yıl bir arkadaşım almıştı, collection. Detaylarda da bazı farklılıklar vardı, bahsediyordu. Karter koruma, plastik davlumbazlar vb. bazı gözle görülmeyen, donanım listelerinde yer almayan özelliklerde de eksiklikler varmış...

Ha, en düşük donanım seviyesi olsa bile, focus iyidir. Özellikle, mesela en üst Corolla dizel mi, yoksa en alt focus dizel mi diye sorarsanız, donanım seviyesine bakmadan focus dizel derim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 01, 2012, 21:08:04 »
Arkadaş en ucuzunu sorduğu için 95 ps olanını yazdım, ama  115 ps olanı tercih ederim. Bu konuda da her zaman olduğu gibi para konuşur :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 20 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ağustos 01, 2012, 23:36:53 »
Arkadaş en ucuzunu sorduğu için 95 ps olanını yazdım, ama  115 ps olanı tercih ederim. Bu konuda da her zaman olduğu gibi para konuşur :)

Aynen katılıyorum, para konusuna.

Yoksa focus fiyatları 3TL'den başlıyor, 60000TL'ye kadar gidiyor.
Evet 3 TL, yanlış yazmadım, geçenlerde bizim ufaklığa maketini almıştım marketten:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 01, 2012, 23:42:02 »
Aynen katılıyorum, para konusuna.

Yoksa focus fiyatları 3TL'den başlıyor, 60000TL'ye kadar gidiyor.
Evet 3 TL, yanlış yazmadım, geçenlerde bizim ufaklığa maketini almıştım marketten:)
ehhehe :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ..
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 02, 2012, 08:54:13 »
Focus benim de aldığım duyumlara göre gayet iyi araçtır, ha dış tasarımdan azcık ödün vericeksiniz o ayrı.
Söylenilen gibi 115 ps nin alt modeli olmadığı için fiyatı bayağı bir artıyor. 'Zaten bende çılgınlar gibi araç kullanmayacam' diyorsanız, 95 ps iyidir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 02, 2012, 09:23:29 »
Focus benim de aldığım duyumlara göre gayet iyi araçtır, ha dış tasarımdan azcık ödün vericeksiniz o ayrı.
Söylenilen gibi 115 ps nin alt modeli olmadığı için fiyatı bayağı bir artıyor. 'Zaten bende çılgınlar gibi araç kullanmayacam' diyorsanız, 95 ps iyidir...
yeni focuslarda dış tasarım güzel diye düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Ağustos 02, 2012, 09:31:26 »

arsaya yatırım yapıyorum o yüzden okadar çok nakitim yok en fazla 5 fln koyarm üstüne. 39+5=44 :D yani param bukadar . olmadı 2.el toyota benzin+lpg li alırım comfort extra .