0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oldu olası seat grubuna hiç ısınamadım yav sankı dacıa gibi
Serdar kardeşim, sen hiç hayatında dacia'ya bininp ardından da Leon'a bindin mi? Bu nasıl bir alakadır, gerçekten otomobil bilgisinden ve kültüründen yoksun, sanki sırf bir çamur atayım, yorum yapayım dercesine bir yorum olmuş (genel anlamda söylemiyorum, sadece ve sadece bu cümle için söylüyorum, yanlış anlaşılmasın, yoksa her türlü yoruma ve fikre saygım sonsuz), zira iki markayı yan yana koyup da şöyle bir bakmak bile yanlış olur, kaldı ki kıyaslamak hepten alakasız bir durum. Leon'a gelince; bence eski çizgisini bozmuşlar biraz, sanki o karakteristik "leon" havası gitmiş, "diğerleri" gibi bir hava olmuşsa da yine de güzel olmuş. Gözümüz hep o akıcı, kıvrımlı hatlara alıştığı için yadırgıyoruz ama örneğin bir corollanın değişimini de düşününce (çizgi ve duruşu neredeyse her yeni modelde büyük değişime uğrayan bir modele örnek) bence her otomobil gibi buna da alışır sevenleri, hayranları.
Abi tabi dacia ile bir tutamam demek istediğim renonun daicası,volkswagenın seat'ı o manada söylemek istedim
Haa öyle desene, direk yazınca biraz yanlış anlaşılıyor, dedim nasıl aynı kefeye koyar Serdar kardeşim bu ikisini... (Anlatmak istediğini tam olarak anlayamamışım, kusura bakma, ama ilk cümlen gerçekten öyle anlaşılıyor)Tamam o zaman, gerçi yine de Dacia biraz daha üvey evlat gibi duruyor Renault bünyesinde, ama Seat kesinlikle yatırımları neredeyse VW kendine yaptığı kadar, hatta aynı oranda yapıyor, ama yine ben de sinir oluyorum, bu dördünün (Audi, VW, Seat, Skoda) aynı çizgilerle model çıkarmasına, tamam hepsi aynı bünyede ama biraz daha özgün çizgiler olsa tam olurmuş.
Yeni Leon Dış ve İç Tasarım
markaların hepsi anlaşmış sanki alınacak leon en az 45 000 TL .
Evet baktım ben ama bir çok şeyi opsiyonel sunuyor perde hava yastıkları vs. gibi şeyler.Fiyatlar makul. Ama çok da iyi değil gibi detaylı bakamadım ama hep opsiyonel demişler.http://www.seat.com.tr/seat_files/2013218135328859_14%20%C5%9Eubat%202013%20MY13%2001-13%20Nolu%20Opsiyonel%20Ekipman%20Tavsiye%20Edilen%20Fiyat%20Listesi.pdfÖzellikler sayfasını bulamadım?
Sercan en son açtığın C4 İzlenimlerim konusuna dönmez inşallah