Gönderen Konu: KONSER  (Okunma sayısı 1331 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
KONSER
« : Temmuz 31, 2012, 11:25:14 »

İlhan İrem nerede konser verecek

İlhan İrem iki yıllık bir aradan sonra sevenleriyle buluşuyor.

Albüm çalışmalarına yoğunlaşması ve organizatörlerin gereken koşulları sağlayamaması dolayısıyla çok fazla konser vermeyen sanatçı, 39. sanat yılı olan 22 Eylül 2012’de İstanbul Kuruçeşme Arena’daki konserle bir kez daha sevenleriyle buluşacak…

Sanatının yanında muhalif duruşu ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan cesur açıklamalarıyla da büyük beğeni toplayan İrem, yerleşik değerleri reddederek kendi yolunu ve kendi izleyicisini yaratmış bir ozan…

Sanat hayatının 39. yılında, 24 albüm, 7 Altın Plak, sayısız ödüller, resim sergileri, hakkında yazılan kitaplar ve araştırmalarla müzik tarihinin en büyük efsanelerinden biri olarak kabul ediliyor.

1992 yılında verdiği Gülhane Parkı konserinin ardından bütün medya kuruluşları ile ilişkisini kesip, konser çalışmalarına da uzun bir ara veren sanatçı, on dört yıl aradan sonra, 29 Eylül 2006’da, Harbiye Açıkhava’da “Ayrılıkların da Sonu Var” adıyla verdiği konser ile dinleyenleriyle buluşmuş, 2006 almanaklarına da giren ve ortalama 5 bin kişinin canlı tanık olduğu bu büyülü gecenin ardından aynı yıl Ankara’da da bir konser vermişti.

Düşsel bir atmosferde aşk ayinlerine dönüşen konserler...

İlhan İrem, bu iki konserin ardından günümüze değin 20 Mayıs 2007’de İzmir, 25 Ağustos 2007’de İstanbul-Kuruçeşme Arena, 16 Ağustos 2008’de İstanbul-Rumelihisarı, 1 Ağustos 2010’da İstanbul-Kuruçeşme Arena ve son olarak da 9 Ekim 2010’daki İzmir konserleriyle sevenleriyle buluşmuştu.

İlhan İrem, düşsel bir atmosferde gerçekleşen ve yoğun duygu paylaşımlarının yaşandığı aşk ayinlerine dönüşen konserlerinde, vatanı uğruna şehit düşen Mehmetçikler için yazılmış olan “Dua” adlı çalışması ile birlikte, semazenler eşliğinde söylediği “Yılan Isırığı”, “Hu” gibi son dönem çalışmalarının yanı sıra, ağırlıklı olarak “Konuşamıyorum”, “Anlasana”, “Yazık Oldu Yarınlara”, “Sen Bilirsin” gibi klasikleşmiş eserlerini seslendiriyor.

Sanatçıya, yıllardır olduğu gibi bu konserde de Grup Sevecen eşlik ediyor…

İlhan İrem, çok nadir olarak verdiği konserlerden biri ile Kuruçeşme Arena sahnesinde ölümsüz klasikleri ve son dönem çalışmaları ile sevenlerine yine unutulmaz bir gece yaşatacak.

Şenol Çarık

Toyota Club Türkiye

KONSER
« : Temmuz 31, 2012, 11:25:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Ynt: KONSER
« Yanıtla #1 : Temmuz 31, 2012, 11:32:14 »
Eskimeyen ender sanatçıladan
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 31, 2012, 12:05:06 »
Geçen Bebekte gece yarısı gördüm yanılmıyorsam Cheerokedeydi 3 bayanla birlikte :D
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 31, 2012, 12:30:19 »
Geçen Bebekte gece yarısı gördüm yanılmıyorsam Cheerokedeydi 3 bayanla birlikte :D
Sercan magazin bölümüne alalım seni  :) yanlış konu başlığına yazmışsın. Belki yeni bir albüm çalışması içindeydi bilemezsin :)

Bence ülkemizin yetiştirdiği bir kaç büyük sanatçıdan biri ! Yıllardır özlemiştik kendisini, belki benim gibi düşünen vardır
forumda diye İlhan İrem konserini paylaşmak istedim.
Diğer önemli konserleride bu başlıkta paylaşabiliriz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 31, 2012, 13:15:52 »
İpek gibi bir sesi var, dinlerken insan uzaklara gidiyor :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 31, 2012, 14:42:13 »
Sercan magazin bölümüne alalım seni  :) yanlış konu başlığına yazmışsın. Belki yeni bir albüm çalışması içindeydi bilemezsin :)

Bence ülkemizin yetiştirdiği bir kaç büyük sanatçıdan biri ! Yıllardır özlemiştik kendisini, belki benim gibi düşünen vardır
forumda diye İlhan İrem konserini paylaşmak istedim.
Diğer önemli konserleride bu başlıkta paylaşabiliriz.

Kesinlikle İlhan İrem çok ayrı  yerlerde olması gereken sanatçılardan.Nerede ise tüm eserlerini bilirim.2006 daki konserde bazı konsept hataları vardı ama yinede çok güzeldi.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...