0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tamam haklısın ama ne yapılabilirki bizim gibi toplu iğne dahi üretemeyen sömürge ülkelerinde bu tür şeyler yaşanıyor maalesef, toyota alma, soykırımı kabul eden fransız reno pejo citroen alma, italyan alma, çinliler türkleri katlediyor çin malı alma, opel yahudi kökenli onuda alma eee çare varmı yok... sen dua etki adamlar lütfedip bize araba satıyor, onlar bizi boykot etse halimiz duman...
Bu konu daha oncede tartisilmisti haberin dogruluguna suhpe ile bakmistik hala da supheli bakiyorum sahsen. Japonlarin boyle birsey yapacagini sanmiyorum olsa olsa fabrika mudurunun kendini kral sanmasidir diye dusunuyorum. Ayrica baska birsey dikkatimi cekti iki firmada SA
çamur at izi kalsın anlayışıyla yapılıyor haberlerin çoğu. yaz birşeyler insanların ilgisini çeksin. amaç bu olmuş. açıkçası, Toyota Honda ve Mazda kadar işçisine ve müşterisine önem veren başka marka var mı bilmiyorum. çevremden bizzat duyduğum memnuniyetleri iletiyorum, sadece Japon aracı olanlar bunu söylüyorlar, ilginç
Gazeteciliğin yüz karası Yiğit Bulut'un hala kaale alındığına inanmak güç gerçekten. Ülker grubuna saldırdığı için Habertürk'den kovuldu. Şimdi de sahipsiz olduğuna inandığı Toyota ve Carrefour'u gözüne kestirmiş. Türkiye'de ne boykot girişimleri yapıldı, hepsi gelir geçer ama bunun gibi gazeteci müsveddelerinin hiç arkası kesilmeyecek mi yahu...