0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serdar öncelikle emeğine sağlık .Bu sıcakta millet senin açtığın konulara yorum yapmaktan bunaldı sen bunalmadın. Kışa sakla serin serin yaparsın bu sıcakta ne uğraşıyorsun .
Serdar güzel olmuş iyi günlerde kullan aracının rengine uymuş.
Resimleri göremiyorum ki bekliyorum bekliyorum yüklenmiyor.Serdar kardeşim fotoğrafları küçült de biz de görelim
aylaklıkta zor ya . emeğine sağlık güle güle kullan
Emeğine sağlık kardeşim güzel olmuş
abi n yapim oructa zaman gecmek bilmiyor kisin nerde nasil yapim sogukta 2 haftadir iyi is cikardum
Serdar daha yeni bahçeden geldim sabah 5 te damlamayı çalıştırmaya gitmiştim sabah serinliğine rağmen şu an her tarafım su .Oruç zamanı bu sıcakta hem oruç hem bu işler seni yormuyor mu kışın derken hava serinlesin demek istemiştim tam kışında yapılmaz dediğin gibi dışarısı buz gibi oluyor .Neyse sen yorulmuyorum bunalmıyorum diyorsan no problem güzel işler çıkarıyorsun tekrardan emeğine sağlık .
cok sağol abi calıştıgın yer gölge abi bizim oralarda nem falan yok terlemıyorum ufaktanda esinti var yoksa oructa hiç çekılmez gözüm gormez arabayı
Arabayı haftada en az 1 kere yıkarım ama bu sıcaklarda 1,5 ayı buluyor . Hissedilen sıcaklık 50 derecenin üstünde diye bilirim . Sürekli klimalı yerde kaldığım için dışarı çıkınca belki bana öyle geliyorda olabilir ama bu kadar insan sıcak sıcak diye boşuna bağırmıyor dur . Sizin oralar dediğin gibiyse buraya göre cennet .
aynen öyle abi istanbul içine geliyorum boğulucak gibi oluyorum kalabalık sıcak nemkavga gürültü arabalar bizim orda inekler koyunlar ses seda yok sadece cekırge sesler
Kıskanmadım dersem yalan olur .
gel abi birgun agırlayım
Sağol Serdar çok zor ama İstanbul'a gelecek olursam senle temas kurarım .
herzaman kapım acık abi beklerim
emeğine sağlık. mekan havadar çalışma şartları güzel icraatlar güzel