0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bülent bey. Torpidoyu sökerek gerekli bağlantı yapılacak bölgeyi görebilirsiniz. Göğüsü söksek daha iyi olur ama göğüs bütün bence gerek yok. sökmeden biraz zorlasada yapılabilecek bir işlem. şu pimaş borunun cetvelin yanında çekilmiş resimleri var mı Kerem yada ölçüleri kaça kaç çapı felan? bana hala buyuk görünüyor
evet resimler. hortum klima gider hortumu tekzenden aldım. torpido için havayı teybin arkasındaki dağıtım kanalından aldım.
İlke tahliyeye gerek yok. o hortumdan çok büyük şeyler bekleme.
Öncelikle yorumlar için teşekkür ederim. İlke eğer Kerem'in gösterdiği gibi pimaş boru kullanır ve ön havalandırmaları kapatarak arkaya hat çekersen belki istediklerin olur. ama pimaşı araç içerisinde döşeyebileceğini sanmıyorum. Benim kullandığım hortumun çapının küçük olmasına rağmen havayastığının arka tarafı dar olduğu için zor geçirdim. Yandaki hava çıkışlarından almayı düşündüm fakat havalandırmanın kapama klepesinin önüne denk geliyordu dolayısı ile çıkışta yeterli basıncı oluşturamayacağım için torpidoya hiç hava gitmeyecekti. Bundan dolayı teybin arkasından aldım. O hattın hava çıkışlarını kapattığımız zaman torpidoya çok güzel hava geliyor.