0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şu aracın çamurluğun altındaki siyah plastikler tüm corollalarda varmı yoksa sonradan mı takılıyor.?
Tümünde vardır çünkü ben alırken üstündeydi ve aksesuarlar için kesilen faturada gözükmüyor .
pek dikkat etmedim ama sanki bazı corolla larda yok
Olabilir tam net bilmiyorum.2009 da bir tane corolla elegant aldık ondada vardı .2010 corollamızda da var alırken böyle bir isteğim olmadı belki baz modellerde yoktur onu bilemicem veya alan kişinin hoşuna gitmemiştir sökmüştür .
mesela benimde gitmiyor sökmek istiyorum da altında boya varmı diye düşündüm bir an yada delik
Araç çok güzel nede olsa benim araçla aynı Ama sisler olmamış .
eyvallah. sislere gelince 8000 kelvin zenon
Maşallah güle güle kullanın aracınızı, en çok hoşuma giden yanı arka spoiler sizin aracınızda ayrı beğendim.
Makyajsızlarda sadece elegantlarda vardı makyajlılarda comfort extra ve elegantlarda var bu arada bır musterımın corollasında kırılmıstı o tozluluğun tekı bende merak edıp bakmıstım. vıda delıklerı var sadece,takılmam ben okadarına dersenız sokün daha çok yakışır. kazasız belasız kullanın inşallah
Bu arada hayırlamayı unutmuşum .Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın .
Aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin