Gönderen Konu: Yol Bilgisayarı En Verimli Nasıl Kullanılır ?  (Okunma sayısı 5528 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Yol Bilgisayarı En Verimli Nasıl Kullanılır ?
« : Temmuz 28, 2012, 15:24:56 »
Herkese merhaba arkadaşlar sorum şu yol bilgisayarındaki yakıt tüketimi en verimli nasıl hesaplarım ? ve 2. bir sorumda şu bu yol bilgisayarındaki şarkı modlarından (pop,sport,rock vs) bunları nasıl seçip aktif hale getirebilirim ?? aracım 2001 terra şimdiden teşekkür ederim.

Toyota Club Türkiye

Yol Bilgisayarı En Verimli Nasıl Kullanılır ?
« : Temmuz 28, 2012, 15:24:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: Yol Bilgisayarı En Verimli Nasıl Kullanılır ?
« Yanıtla #1 : Temmuz 28, 2012, 19:02:25 »
Herkese merhaba arkadaşlar sorum şu yol bilgisayarındaki yakıt tüketimi en verimli nasıl hesaplarım ? ve 2. bir sorumda şu bu yol bilgisayarındaki şarkı modlarından (pop,sport,rock vs) bunları nasıl seçip aktif hale getirebilirim ?? aracım 2001 terra şimdiden teşekkür ederim.

Her benzin aldığınızda trip tuşuyla ortalama km ve average yakıt bölümünü sıfırlayıp kullanırsınız..

O modları etkinleştirmek için modu seçip sağ veya sol tuşlarına basın biraz bekleyin kendisi otomatik uygulayacaktır ;)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Temmuz 31, 2012, 19:01:45 »
tamam kardeşim teşekkür ederim henüz denemedim dener denemez yorum atarım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Temmuz 31, 2012, 19:21:24 »
tamam kardeşim teşekkür ederim henüz denemedim dener denemez yorum atarım :)

Rica ederim ne demek :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #4 : Ağustos 01, 2012, 22:32:04 »
bugün aksesuar işleriyle ilgilendim bir çok şey taktım söktüm arabada ama bir türlü bu ekolayzer olayını yapamadım uzun süre basılı tuttuğumda nothing yazısını gördüm ekranda henüz yapabilmiş değilim beceriksiz hissettim biran kendimi ama inan bir türlü anlamadım seste farklılık olmuyor pop da sportta kaydettikten sonra mı oluyor acaba gerçi kaydedemedim ama kardesim ne dersin :/ ??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ağustos 02, 2012, 12:44:49 »
bugün aksesuar işleriyle ilgilendim bir çok şey taktım söktüm arabada ama bir türlü bu ekolayzer olayını yapamadım uzun süre basılı tuttuğumda nothing yazısını gördüm ekranda henüz yapabilmiş değilim beceriksiz hissettim biran kendimi ama inan bir türlü anlamadım seste farklılık olmuyor pop da sportta kaydettikten sonra mı oluyor acaba gerçi kaydedemedim ama kardesim ne dersin :/ ??

Ben videoya çeker koyarım olur mu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #6 : Ağustos 08, 2012, 03:48:06 »
çok teşekkür ediyorum kardeşim bekliyorum :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #7 : Eylül 06, 2012, 20:34:22 »
her ne kadar zaman geçmiş olsada ercüment arkadaşımız videoyu eklemeyi unuttu :) bugün yeni parçalardan oluşan bir kaset hazırlattım ve denedim orjinal kaset çalarımda sonuç mükemmel sadece seste birazcık boğukluk oluyor onuda bass kapatıyor bu ekolayzer olayını yine denedim ama bir türlü bundada şansım yaver gitmedi hayırlısı artık ne diyelim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Eylül 06, 2012, 23:31:54 »
her ne kadar zaman geçmiş olsada ercüment arkadaşımız videoyu eklemeyi unuttu :) bugün yeni parçalardan oluşan bir kaset hazırlattım ve denedim orjinal kaset çalarımda sonuç mükemmel sadece seste birazcık boğukluk oluyor onuda bass kapatıyor bu ekolayzer olayını yine denedim ama bir türlü bundada şansım yaver gitmedi hayırlısı artık ne diyelim :)

Abi tamamen unutmuşum kusuruma bakma özür diliyorum :( Ayrıca kaset takılınca ekolayzer olayı yapılamıyor sadece radyo kısmında uygulanıyor kaset durumunda sadece tiz ve bass kurcalanıyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #9 : Eylül 09, 2012, 16:19:30 »
önemli değil kardesim olur öyle şeyler :) kaset çaları denedik sonuç mükemmel ses biraz boğuk olsada dolby olayını kapattığınız an gayet iyi bas vuruyor :) ama yaşına göre değerlendirdiğimizde 10 üzerinden 8 kesinlikle hakediyor :) dediğin gibi ekolayzer kasette ayarlanmıyor ama radyoda onca parçasını söküp takmama rağmen bunu bir türlü yapamadık hayırlısı artık zamanın olduğunda videosunu bekliyorum kardeşim :)