0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese merhaba arkadaşlar sorum şu yol bilgisayarındaki yakıt tüketimi en verimli nasıl hesaplarım ? ve 2. bir sorumda şu bu yol bilgisayarındaki şarkı modlarından (pop,sport,rock vs) bunları nasıl seçip aktif hale getirebilirim ?? aracım 2001 terra şimdiden teşekkür ederim.
tamam kardeşim teşekkür ederim henüz denemedim dener denemez yorum atarım
bugün aksesuar işleriyle ilgilendim bir çok şey taktım söktüm arabada ama bir türlü bu ekolayzer olayını yapamadım uzun süre basılı tuttuğumda nothing yazısını gördüm ekranda henüz yapabilmiş değilim beceriksiz hissettim biran kendimi ama inan bir türlü anlamadım seste farklılık olmuyor pop da sportta kaydettikten sonra mı oluyor acaba gerçi kaydedemedim ama kardesim ne dersin :/ ??
her ne kadar zaman geçmiş olsada ercüment arkadaşımız videoyu eklemeyi unuttu bugün yeni parçalardan oluşan bir kaset hazırlattım ve denedim orjinal kaset çalarımda sonuç mükemmel sadece seste birazcık boğukluk oluyor onuda bass kapatıyor bu ekolayzer olayını yine denedim ama bir türlü bundada şansım yaver gitmedi hayırlısı artık ne diyelim