0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bu araç nasıldır, 1 hafta içinde almayı düşünüyorum. toyota plazada gördüm çok hoşuma gitti. araçta toyota touc varmış nasıl birşeydir.Birde bu aracın yeni kasası çıkacakmış, ben şuanki haliylede çok beğeniyorum aslında. sizlerinde düşüncelerini almak istedim yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Aracın yeni kasası çıktı sizin baktığınız makyajsız kasası heralde sıfırmı acaba araç ?
ne ara çıktı yeni kasa
yeni kasa derken 2010 da makyajlandı onu biliyorum. 2012 model sıfırına bakıyorum. bu modelinde mi yenisi çıktı anlamadım . sormak istediğim araç şuan plazada satılan kasa auris.
Kafa gitti daha deminden beri avensis yorumlarını okuyorum abi kusura bakmayın avensisisin yeni kasası çıktı dalgınlığıma geldi
avensisisnde çıkmadıki makyajlandı
Abi üstüme geliyon zaten hastane caddesine çıkarmadın beni dün keşandaydım acil geldim istanbula yoksa bulmuştum seni
izmirdeyim kardeşim ben şu an 6 ağustosta keşana geçicem yine zaten keşanda aylaklıktan hastane caddesini günde 10 kere geçiyorum corolla layım artık fu 650 görürsen bir el kol yap hiç çekinme
Eyvallah abicim 2 gün önce arkadaşın passsatla geldim keşana biraz dolaştım hasret giderdim pc 313 mavi passat
ipsala plaka görürsen tanıt kendini genelde tekel meydanında gözde piliç çevirme falan yapan bir yer var ordayım
Yani sonuç.Sohbet istemedim arkadaşlar sadece bu araç hakkında bilgi istedim. bu sayfa sizin yazışma sayfanız değil. lütfen biraz saygılı olalım. yeni üye olmam mı bu şekilde karşılanmam
Bu forumun üyeleri yeni üyeye anca saygı duyarlar zaten, sonra duruma göre sevgi duymaya başlarlar. Başka bir tavır bulamazsınız, kasıtlı herhangi bir davranış da.. Şimdi de denk gelmiş ve çok uzatmadan kendilerince yazışmışlar. İleride siz de sorunlarınızı paylaşmak yerine foruma girerseniz, bu tür durumlara düşebilirsiniz, sinirlenmenin anlamı yok. Ayrıca sonucu Mehmet Can söylemiş zaten. Touch dedikleri multimedia olarak işlev görüyor ve varsa bir de geri görüş kamerası olur. Navigasyon için ekstra para vermeniz gerek. Başka bir espirisi yok yani..
yok yeni kasası falan araba makyajlandı sadece touch dediği ekran işte multimedia falan navigasyon yok şu an türkiye için kolay kolay da gelmez geri görüş kamerası var o kadar.
Touch dedikleri multimedia olarak işlev görüyor ve varsa bir de geri görüş kamerası olur. Navigasyon için ekstra para vermeniz gerek. Başka bir espirisi yok yani..
Navigasyon var diye biliyorum.