0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sıcaklık 29 dereceHissedilen sıcaklık 37 dereceRutubet oranı %73Sonuç aşağıdaki fotoğraftaki gibi camın dış yüzeyinde olan buğulanma, daha önce hiç karşılaşan oldu mu?Silecekleri çalıştırmak buğuyu 30 saniyeliğine temizliyor ama sürekli tekrarlıyor.Diğer çözüm klimanın havasını aşağı vermek ama o zaman da otomatik mod iptal oluyor.Belli bir hızın üzerine (yaklaşık 40km ve üzeri) çıkınca kendi kendine kayboluyorDaha önce karşılaşıpta çözüm bulan oldu mu?Bu arada dışarıya cam temizleyi özel solusyon, yağmur suyunun camda kalmamasını sağlayan temizleyiciler ve hatta buğu önleyici kullandım, fakat bir faydası olmadı
Adanada pejo 207 dede oluyor klimayı çalıştırınca aradaki sıcaklık farkından kaynaklanıyor ve nem oranı yüksek olduğu için yoğunlaşma çok oluyor buda kendini hemen belli ediyor...Havası kuru olan bölgelerde pek nadir oluşur... Klimayı cama vurmayın yada klima yerine kaloriferi çalıştırın
kisin olusan buguyu engellemek icin iceriden bugu engelleyici sprey kullaniyorsak, bunu yazin disaridan uygulasak nasil olur >
Bulunduğun bölgenin özelliğidirTürkiyede bu tür buğulanma olmaz
kliman açıksa ve direk ön cama yönlendridiysen bu yüksek nemli havalrdao lur,kullanma klavuzlarında kitapcıklarda bunu özellikle beliritirler.
Mehmet abiylede hemşeri çıktık Oğuz İNCE ilede akraba çıktık hayırlısı Abi valla oluyor pejo 207de dur yakında astrada gelecek onuda deneyeyim
Benim arabamın dışı buğulansa hemen satardımne yapayım buğulu arabayıhelede hong-kong ta yaşıyor olsaydım....oralarda araba almak bisiklet almaktan kolay
buğu gidericiler var, ancak camda yağlı bir tabaka bırakıyorlar nefret ediyorum.. benim de başıma gelmişliği var, fan hızını azaltıp az bir şey dereceyi arttırınca sorun gidiyor.mehmet abi bence fan hızını azaltıp, üfleme kısmını yüz ve ayak olarak ayarlayıp, dereceyi de yüzüne vurunca rahatsız etmeyecek bir sıcaklığa getirirsen, mesela 25-26 gibi. buğu sorunun kalmaz abi..
Hoşgeldin Türkay, nerelerdeydin? Yukarda yazdım ama dikkatin kaçmış sanırım; geçici çözüm olarak öyle yapıyorum ama hava üfleme konumunu değiştirince klima otomatik moddan çıkıyor. bu arada ben klimayı yaz-kış 24-26 derece aralığında (genelde 25 derece olarak) kullanırımdaha önce yağlı tabaka bırakmayan buğu giderici kullandım ama işe yaramadı, en son bir arakdaşın tavsiyesiyle başka bir buğu giderici kullandım, buğu oluşmuyor ama senin gibi ben de o yağlı tabakayı sevmiyorum
Bu isin çözümü İcin gerekli formülü bulup yeni bir ürün mü piyasaya çıkarsak Ama kimyager değilim
okudum abi yukardaki yazıyı da, çıksın otomatik moddan ne olacak ki? ayak-yüz, 25 derece, hasta da etmez hem
Hiç olmadı camı sökeriz; ne olsa sorun ön camdan kaynaklanıyor. Cam yok, sorun yok Ayakta terlik varsa, 10. dakika sonrası titreme başlıyor
Sıcaklık 29 dereceHissedilen sıcaklık 37 dereceRutubet oranı %73Sonuç aşağıdaki fotoğraftaki gibi camın dış yüzeyinde olan buğulanma, daha önce hiç karşılaşan oldu mu?Silecekleri çalıştırmak buğuyu 30 saniyeliğine temizliyor ama sürekli tekrarlıyor.Diğer çözüm klimanın havasını aşağı vermek ama o zaman da otomatik mod iptal oluyor.Belli bir hızın üzerine (yaklaşık 40km ve üzeri) çıkınca kendi kendine kayboluyor