0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar emniyet kemerinin airbagle tam olarak ilişkisi nedir ben bilmiyorum? açıklarsanız sevinirim. Yani emniyet kemerim bağlı değil diye airbag açılmıyor mu? Birbirine mi bağlı bunlar anlamadım...
ypk öyle birşey çalışıyor ama emniyet kemeri takılı olmadan pekte bir işe yatamaz
Honda olsaydı açılırdı...
araç esas darbeyi sağ tarafından almış, sağ tarafta da açılması gereken hava yastıkları açılmış zaten...videoyu çeken kişi ne bekliyordu merak ettim...
1999da universitde okurken bir arkadasim yeni megane cuope almisti sari renkli hatirlarsiniz ilk ciktigi zamanlarda neyse arkadas 2 ay sonra kaza yapti ve airbag acilmadi mahkemeye verdi sonuc emniyet kemeri takili olmadigi icin airbag acilmamisti.
bir kaza anında tüm havayastıkları açılmaz. bunu hala öğrenemediler... darbe nereden geldiyse o bölgenin havayastıkları açılır...bu videoda da önden bir darbe yok... yandan darbe almış ve o bölge açılmış zaten... bir anormallik yok.. ön göğüsün dağılması ise yandan gelen darbeden dolayı gögüs kısmının sola doğru ıkışmasından kaynaklıdır.. unutmayın araç takla attığında havayastıkları açılmama oranı çok fazladır..
yeni araclar bakarsınız airbag on off vardır orda airbaglarin acılıp acılmamsını sizin elinizde bakın yeni corollar da ön konsolda sagda torpido gözünün yanında sag ön kapıya bakıyor isteyen bakabilr
o sadece ön yolcu hava yastığı için...
Off yapıldığı taktirde Sürücü Airbagleri hariç diğer hava yastıklarını iptal eder diye biliyorum ben.
abi ben o sistemi ön yolcu koltuğuna bebek koltuğu takabilsinler için yaptıklarını düşünüyordum, ondan öyle dedim ama net bir bilgim de yok, hepsini de olabilir...