0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar yeni aldığım aurisimle bu yaz tatile gitim yaklaşık 550 km yaptım.acaba cokmu yakmış azmı eski auris kulanıcılarından bu konu hakında bilgi alabilirmiyim.ayrıca depo 42 litre benzin 180 tl ye taşana kadar fullendi.bunların depoları kaç lt benzin alıyor?? 45 mi 55 mi şimdiden herkeze teşekürller.
ARKADAŞLAR VERDİGİNİZ CEVAPLAR İÇİN HEPİNİZE TEŞEKÜR EDERİM. SİZLERİN CEVAPLARINA İSTİNADEN BENDE ARACIMI ALMIŞ OLDUĞUM GEDİZLER OTOYU ARADIM SERVİSTEN YETKİLİ KİŞİYE KONUYU AKTARDIGIMDA DEPONUN 45 LT OLDUĞU VE ARACIN DAHA YENİ OLMASINDAN DOLAYI BU YAKITIN NORMAL OLDUĞU TARAFIMA İLETİLDİ YAKLAŞIK 10000 KM SONRA ARACIN YAKIT TÜKETİMİ DAHADA DÜŞECEKMİŞ. NOT:ARACIM SUANDA 4000 KM DE YAPTIĞIM YOLCULUK BOYUNCA ORTALAMA 100-120 ARASI HIZ YAPTIM ARAÇTA 3 YETİŞKİN VE BAVULLAR VARDI.
Ayhan bey, internet ortamında büyük harfle yazı yazmak bağırmak ve argo konuşmak anlamına gelir, bilginize.
Ayhan bey servisteki o yetkili cok bilgili şahıs auris lerin deposunun 55 litre olduğunu daha öğrenememismi. Yoksa biz bilmeden depoları mi küçüldü.
Sercan bey aurislerde depo değişiklik gösterebiliyormuş bende sizin gibi ısrarla 55 lt olduğunu söyledim en yakın zamanda bizaat aracı servise sokup kontrol etirecem..
Ayhan bey olur mu öyle şey. O sayın yetkili bıraksın o işi Ben size katalogdan gösteriyim. Yarislerin deposu 45 litre olması lazım.
serkan bey haklısınız bende sizin gibi katalogdan bahsetim ama az önce söylediğim gibi değişiklik gösterebiliyormuş. ayrıca onu gectim arac 42 litreden fazla benzin almıyor hadi içindede 3 lt olsa alın size 45 litre geri kalan 10 lt nerde peki..özelikle pompacının başında durdum daha fazla almıyor hata iki kez fulletim aracı ikisindede aynı benzini aldı..bu durumda servisteki arkadaşın söylediği doğru çıkıyor..
Merhaba ,Aracım 5500km de. Yoğun trafikte , şehir içi 100km de 8 lt , şehirler arası 6.5 lt yakıyor . Yoğun olmayan trafikte şehir içi 7 lt , 90 km/h geçmezsen 6 lt de şehirler arası yakıyor.Aurislerin yakıt deposu 55 lt yaklaşık 235 TLye doluyor. Yoksa 2012 model bazı Aurislere yaris deposumu takmışlar Siz gerçekten bir araştırın , verileriniz normal değil yada bir yanlış anlaşılma var. Araştırmanızın sonucunu merakla bekliyoruz Ayhan bey.