0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benzinliden şaşmamak gerek
Eskiden dizelin kahrı çekilmez derdikşimdi de başımıza "düp" çıktı
bünyamin abi ben brc taktırdım çok ama çok memnunum.10 bin km oldu hiç bir sorun yok.geçen seyahatimde 125 kr yaktı ama genelde şehir dışı 165 kr yakıyor.şehir içi 225-230 arasında yakıyor.benzinin lt si olmuş 4.30 kr lpg taktırmak için geç kalmayın bence
Verso'nun motoru malum lpg ile gayet uyumlu, sorunsuz çalışıyor. Hal böyleyken bu benzin fiyatlarıyla ekonomik ulaşım için LPG kaçınılmaz çözüm oluyor. Ben performansında da belirgin bir düşüş farketmedim. Gerisi şahsi tercih...
Ne kadardır kullanıyorsunuz.
8-)Okan kardesim merhaba!125kr hesabında bı yanlışlık olmasın ben 20kr altını henüz yaktiramadimda
Okan kardeş Merhaba. 57 TL ye gaz aldığınız yerdeki pompanın muhtemelen basıncı düşüktü ve tam dolduramadı depoyu. Çünkü o verilerde bir araç lpg fiyatlarına göre piyasada yok. ikinci kez aldığınız yerdeki veriler normal, dik yokuş yada yokuş aşağı çok fark etmez birazda gazı aldığınız yerde önemli. Bu ayrıntıyı unutmayalım. Eğer durum böyle iste 154 krş hesabınız doğru değildi çünkü pompa olması gerekenden az gaz bastı. ikinci aldığınız 220 krş diye hesapladığınız yakıt verileri de doğru değildi çünkü oda fazlaydı, bir öncekinde depo tam dolu değildi. Bence sizin aracınız uzun yolda ortalama 190krş yaktı.