0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu kötü oldu şimdi bir konuda sadece farla ilgili şeyler garanti dışı kalıyor yazılmıştı ona aldandım yalan oldu desenize .
Servise taktırın garanti dışı kalmaz .Ben kendim taktım garantide sıkıntı yaşamadım gerçi elektirik donanımı ile ilgili garantilik işim olmadı turbo ve vakum pompası değişti onlarında ampulle lambayla alakası yok heralde.
hıc garantı ıle sorun yasama.ben servıste xenon far kıtı taktırdım phılıps marka 4300K .400 YTL tuttu ama 2 kere garantıden ampul degıstı..ampuller zaten 100 ytl fıyatı..servıs taktırman senın ve aurıs ıcın daha guvenılır..ayrıca aurıslerın farları merceklı oldugu ıcın xenon far ışığı guzel yayıyor karsıdakı sürücüyü rahatsız etmıyor...
Evet sadece elektrik aksamı garanti dışı kalıyor.
Peki kiti kendim alıp serviste taktırsam o zaman nasıl olur garanti durumu ? Mtec 8000k istiyorum kısa ve sislere 4300 k yine sarı olucak Aracın bütün elektrik aksamımı yoksa sadece aydınlatma için olan aksam mı ?
4300 k sarı olmuyor... beyaz yanıyor ...
Servise 8000k istediğinizi söylerseniz takarlar . Dışardan götürürseniz nasıl olur bilemem gideceğiniz servisi telefonla arayıp sormanız lazım yağı bile bazı servisler dışardan kabul ederken bazıları olmaz diyor .Bence garanti konusunda risk almak istemiyorsanız servise yaptırın . Dışarda yaptırsanızda garantide sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ben kendim olsam dışarda yaptırırdım.Zaten ben kendim eski aracımdan söküp şu an kullandığım araca kendim taktım .
Sarı sarıda iyi olmuyorki Yıllardır alıştım xenon a tuhaf geliyor şimdi