0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende kemersiz asla kullanmam Turkiyeden gelen arakdaslarada abi burada polis cok ceza yaziyor diyorum onlarda yabanci memlekette ceza yememek icin hemen takiyor Ozcan kardesim gecmis olsun Atilla abi Basiniz sagolsun Allah mekanini cennet etsin
Allah razı olsun.
en güzel ve anlamlı reklam filmi
KEMER TAKMAMAK benim babamın hayatına mal olmuştu, ben arabaya binince önce kemeri takarım, yol arkadaşım varsa ona veya onlarada mutlaka taktırırım. takmak istemeyen olursa indiririm.
geçmiş olsun özcan kardeşim..emniyet kemerini mutlaka takmak lazım bende oğluma arka koltukda bile takması gerektiğini alıştırdım arabaya biner binmez ilk işi takmak oluyor tekrar geçmiş olsun.
Tesekkur ederim Seydi abi.İste her daim tak,bir kez takmayinca basına boyle bir olay gelsin.Beni otogara bırakmak İcin annem babam da geldi.15 yasında ki Almanya'dan gelen kuzenim arka koltuğa oturur oturmaz hemen kemerini taktı.Egitim ve ciddi yaptırımlar insanları kuralli yasamaya mecbur kılıyor.Dün balkondan ambulansa azicikta olsa geç yol veren aracı görünce şok oldu.Hemen yanıma geldi ve neden ambulansa geç yol verildiğini sordu.Kızcagiz şok olmuştu resmen...
ciddi yaptırımlar değilde eğitim şart