0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
47 civarı eder derim ben...
İçtiğim çay soluk boruma kaçıyordu neredeyse 43 bin TL normal bir fiyat.44'üde denesin derim
Bir arkadaşımda 2009 Auris var 35.000'den başladı şuan 32.000'e inmiş durumda. Bizde öyle uçmuştuk ama 1 aydan fazla zamandır araba satılmadı. Arkadaşınıza hayırlı satışlar dileriz...
37.500 e gider
Kemal abi galerici misin ?
Teşekkürler Ali bey aracı bıraktım dedi galeriye 47bine sattımı yoksa satılması için mi bıraktı sormadım öğrenirim birazdan
İsi çok zor akrabanın
Desene Ali abi ben benim Aurisi çok iyi fiyata satmışım Babama 2010 makyajsız dizel comfort corolla var 17.000 de çizik bile yok. her neyse, babamın arkadaşı araba bakıyordu 43.000 tl verdı bızım corollaya ama babam satmadı hoş çanakkalede toyota özellikle corolla cok tutuyor birazda onun etkisi var benım gözümde en fazla 39.000 tl eder bizim araba. sizin söyledıgınız corollayıda 41.000 tl e falan satarsınız
ya bir gitsin 2011 beyaz 1.6 elegant 20 bin km de 45 dio burada galeride ki normal fiyat. ama o arabada hem 2010 hem boyalı parça var 47 veeren olursa eğer arbadan hiç birşey anlamayan saf biri gelir alır . ama o fiyata satılırsa eğer söyleyin bende bnm aracı 44 e ffln koyayım