0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
doğru söylemek gerekirse araba güzel ama daha güzel olabilir jantlar boğmuş arabayı azcık ve o egzoz gerçekten kötü duruyor sanki emanet gibi... maşallahı var ama rengi çok güzel kazasız belasızz jant konusunda lastık degısımı zamanı geldıgınde 16"daha farklı bı janta gececegız... egzozda baska sansımız yoktu ve bole guzel oldugunu dusunuyoruz.. aracta kople egzoz uygulaması var bu arada...
maşallah güzel şimdiliksaolun..
egzos bana da abartılı gibi geldiama renk çok güzel, jantalar da oldukça iyibenim öyle kendime ait garajım olsaydı en az avnesis alırdım, sırf garajın hatırınabu arada izmirin hangi semti orası öyle kucuk egzoz kullanmak zorundayız ve en kucuklerı bunlar performans acısından...garaj arkadasımızın garajı karsıyakada..
İzmirli bir üye daha ne güzel.. yolda görürsem korna yaparım haberin olsun tamamdır beklıyecegız kornanızı
ustam "soba borusu" egsoz biraz kaba kaçmış daha şık birşey, aracın güzelliğine güzellik katar düşüncesindeyim. Allah kazadan beladan çizikten saklasın, maşallah çok güzel ıyı dusuncelerınız ıcın cok tesekkurler...
maş Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsınn
ustam "soba borusu" egsoz biraz kaba kaçmış daha şık birşey, aracın güzelliğine güzellik katar düşüncesindeyim. Allah kazadan beladan çizikten saklasın, maşallah çok güzel
çok güzel olmuş araba .kazasız belasız kullanın.
Arkadaşlar biliyorum zevkler ve renkler tartışılmaz ama egzos iyi oturmuş bence yarisin nazik bir görünümü var bunu biraz kabalaştırmak için egzos iyi gitmiş bir bodyle bu iş biter bence