Gönderen Konu: Corollayı Yeniden Yaratmak =)  (Okunma sayısı 1335 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İsyankar Toyotacı :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Corollayı Yeniden Yaratmak =)
« : Temmuz 19, 2012, 10:02:39 »
Sevgili Arkadaşlarım,Abilerim,Ablalarım...

Arabaya olan sevgimi saygımı yitirmek üzereyim, kalkışlarda ve vites atışlarında titreme ve tepme oluyor... Bunun sebebi nedir nasıl çözülür...
Sol lastiğin ordan gıcır gıcır iğrenç bir ses geliyor, bujileri,kabloları ve yapğını suyunu kısaca herşeyini kontrol ettirmek istiyorum...

Satmaktan vazgeçtiğim için baştan yaratıcam artık... Tüm takımlarını kontrol ettirip değiştirmek istiyorum... Ankara'da ikamet edenlerden isteğim nereye götüriyim benim bu efsaneyi nere işçiliğiyle beraber bu arabayı sorunsuz verir bana... Ne olur yardım edin çıldırıcam artık arabadan soğudum...

Toyota Club Türkiye

Corollayı Yeniden Yaratmak =)
« : Temmuz 19, 2012, 10:02:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • 10 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Corollayı Yeniden Yaratmak =)
« Yanıtla #1 : Temmuz 19, 2012, 10:45:21 »
burak abi ben şaşmaz oto sanayide yeni dörtnal otomotivi tavsiye ederim.orda sadık usta var.bende arabamı orda bakıma götürmüştüm ve memnun kaldım.forumdaki birçok arkadaş yeni dörtnaldan çok memnun.bence orayla bir görüşün.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 19, 2012, 11:45:51 »
Burak abi kalkışlardaki titreme zıplama olayı debriyaj balatası ve baskı ile ilgili :/ Sol tekerdeki bilyalar dağılmış olabilir birde onları kontrol ettir yaptırt gerekirse canavar gibi olur senin efsane :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İsyankar Toyotacı :)
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #3 : Temmuz 19, 2012, 11:59:35 »
burak abi ben şaşmaz oto sanayide yeni dörtnal otomotivi tavsiye ederim.orda sadık usta var.bende arabamı orda bakıma götürmüştüm ve memnun kaldım.forumdaki birçok arkadaş yeni dörtnaldan çok memnun.bence orayla bir görüşün.

Sağol kardeşim, daha yeni ordan geldim sağolsunlar uzun bir aradan sonra gitmeme rağmen tanıdılar... Kadim dostum bekir falan yardımcı oldular... Komple baktırdım sol tekerdeki ses balatalardan kaynaklanıyomuş bi arkadaşım var diye biyere gitmiştim, sağolsun arabaya yanlış yağ filtresinden balata diske kadar takmış yağına suyuna bujisine kablosuna hepsine baktırdım... yağ ve yağ filtresi tabi bide balata diskden başka sıkıntı yokmuş...

Vites geçişlerinde ki olan problemde şanzıman kulağı denen zamazingodan kaynaklanıyomuş... Artık yaptırcaz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 19, 2012, 12:20:34 »
silkeleme için baskı balatanı değiştirmelisin muhtemelen üzerinden valeo çıkıcak valeo taktırma sakın aisin taktır yetkili servis isteğine göre ikisinide takıyor zaten

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 19, 2012, 14:32:07 »
Şimdi frenkeştayn abim burda olsaydı, bu konu başlığına gereken düzeltmeyi yapardı.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.