0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekkürler arkadaşlar;bende benzer düşüncedeyim-tuzlu gibi ama düzgün-başka alternatiflerde vardır fakat 2.elde bilmediğim araçlar hep korkutur-haklısınız,memnun kalırsam 2-3 yılda satmak doğru olmaz birde lpg yi amorti etmeliyimbora ile lpg nasıl geçinirler acaba sıkıntı yaratır mı? şu an en çok bu konudan çekiniyorummevcut aracımı 7 yıldır lpg ile kullanıyorum 90bindir lpgden neredeyse sorun çıkarmadı hemde düz sistem.iyi akşamlar
LPG takarsan motor arıza ışığının yanmasından rahatsız olmayacaksın ya da motor arıza ışığını söndürmek için cihaz alacaksın. LPG takıldığında oksijen sensörü sürekli arıza ışığının yanmasına sebep oluyor. Sırf bu yüzden Bora'mı satmıştım. Sağlam, güzel bir arabadır ama çok yakar.
sağolun arkadaşlar,bayağı korkuttunuzbiraz daha düşünmem lazım sanırımiyi akşamlar
Hakan bey gerçekten araç dediğiniz gibi temizse alın ne de olsa VOLKSWAGEN alman malı
7 almandan çektiğimi bir allah bir ben bilirim. alman arabaları iyidir. ama belli bir yaşa kadar yada kmye kadar... sonrası çok sıkıntılı ve pahalı
Size öyle denk gelmiş
Aldığınız araçların modelleri nelerdi ?