0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serkan Bey, güzel ortalamalar ile gezip dolaşmışsınız tam bir toyota sürücüsü tebrikler. Bende kullanıma göre 900-950 km/ 1 depo yakıt (55lt) seyahat edebiliyorum. Ama gaza eski toprakların dediği gibi gaz pedalının altında yumurta varmış gibi basmak lazım bu değerlere ulaşmak için.Her kalkışta gaza yüklenenler, her gazı kökleyeni sollamak için uğraşanlar bu değerlerden 100-200 km daha az giderler ki bu da normaldir.
100-200 arası büyük bir aralık Örneğin 100-120 arası gittiğinizde çok rahat 4.4-4.6 arası değerler yakalanabiliyor. Ama 130 u geçtik ten sonra yakıt tüketimi ciddi artıyor.
Aslında 150ye kadar aşırı yakmalar başlamıyor 5.5 falan, yeter ki gaza pamuk misali davranalım.
Kanka bana göre 5.5 aşırı ben o değeri şehir içinde göremiyorum şimdi
Az bile yakıyor senin araç
Uzun yolda sakin kullanımda 1.6lara göre çok iyi yakıyor(babamda 1.6 Avensis var).
Bence normal kardeşim Takılma aracın keyfini çıkar hoş bir araca biniyorsun.
Babam 2 gün önce Ankara'ya geldi. 180 km şehir içi Ankara'ya gelirken de 350 km civarı yol yapmış daha yarım depodan azcık fazla yakıt vardı. Ankara'ya gelirken çeyrek depo bile yakmadı dedi. maşallahı eksik etmeyelim
2006 d4d corolla
Kullananlar yakıtlardan çok memnunlar.
arada çok yakıyor diyenler de çıkıyor.. Kullanımla alakalı tabii. Bu hesaptan 1400 km gibi bir menzil çıkıyo 1 depoyla