0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Murat Bey, Öncelikle Toyotanız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşaallah... Toyota ile uzun yol gerçekten zevklidir, hele tofaştan sonra bu daha da şahane olmuştur eminim... Birinci fotğrafta gösterdiğin gaz göstergesinin yeri benim arabamda da aynı idi, gerçekten seyir halinde görmek zor oluyor... Fakat çözümü çok kolay; o düğme, bozuk para ve far ayar düğmesinin bulunduğu çerçeveyi bir tornavida yardımıyla, kenarlara zarar vermeden yerinden çıkarabilirsin. Arkadaki fişleri tırnaklarına basarak çıkardıktan sonra, Far ayar düğmesi ile gaz göstergesinin monte edildiği boş düğme kutusunu yer değiştirebilirsin... (Gaz göstergesi oraya yapıştırılmıştır, yavaşça kaldırıp tekrar yapıştırabilirsin)... Kolay gelsin..
Sevgili Kemal Aksüyek; toyotadan hondaya geçince o kadar fark edermi ya Ben toyotayla hondayı birbirlerini muadili diye biliyordum
Arka camları etkilemez sadece sağ yolcu camını etkiler
murat kardeşim öncelikle araban hayırlı olsun.kazasız belasız uzun zamanda binmek nasip olsun.tanıman gereken yerleri sağolsun arkadaşlar güzel açıklamış.sadece benim dikkat etmeni istediğim iki olay şunlar:google'a toyota vvt-i sistem nedir yaz ve bu konuda bilgi sahibi ol. çünkü bu sistemde aracın motor kontrolu sende değil aracın beyninde.bunun sebebi az yakıt ve uzun motor ömrü için olmasıdır.ikinci husus dışardaki seslerin içerdekileri fazla rahatsız etmesi olayıdır ki biz eski toyotacılar bu konuyu espiriye vurup şöyle değerlendiriyoruz:dişarda olup bitenlerden aracın içindekilerin kısa sürede haberdar olması için yalıtımı iyi yapmamışlar diyoruz. lastiğin arasındaki taşın bile sesini duyup bu sayede önlem alıyorsun.kasislerin hissedilmesi ise yolun zemini hakkında bilgi sahibi oluyorsun.sana yavaş git diyor.hissetmesen ne olacak,hızlı araç kullanıp allah korusun kazaya bile sebebiyet verebilirsin.allaha emanet ol güzel kardeşim.....
Arka camlarda otomatik olsaydı onları da etkileyecekti
olsaydı