0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence siz abartmıssınız bu kadar gidin baska araba alında toyotanın değerini anlayın benim komsumunda 1.3 xe modeli aracındada aynı problem olmustu hiç böle düşünmemişti sonucta sıfır km arac değil bırakında kontak bozulsun hee zor bulursunuz parcasını ama m.etmeyin daha da değişmez kontagı. bozulana kadar zaten araba çürür.Sinirlencek birşey yok
sıfır mı 218 binde aldım, araç şuan 220 binde!Toyota'nın bir reklamı vardı, sanırım Türkiye'de yayınlanmadı. adam sabah Toyotasına biniyor, anahtarı takıyor, marş basmıyor! bir garip oluor, tekrar deniyor, tık yok. ordan geçen biri hayalet görmüş gibi oluyor bu durumu görünce, insanlar başına toplanıyor, haber kanalları geliyor, polisler helikopterler, spikerler başlıyorlar habere "ilk kez bir Toyota çalışmıyor sayın seyirciler" vesaire derken, adam anahtarı çıkarıp bakıyor ki, yanlış anahtarı denemiş kendi anahtarını gösteriyor, takıyor ve marş alıyor, yola devam ediyor. yanlış alarm durumu oluyor herkes bu reklamda sanırım baya etkilemişti beni
Toyota iyidir , sağlamdır , Japonlar'ın efsanesidir ama kul yapısıdır sonuçta ve her malzemenin bir ömrü vardır. Aracınız kaç yıllık bilmiyorum ama en az 12 yaşında falandır. Bu tür bir arıza da 12 yaşında bir araçta olabilir. Can sıkmaya gerek yok bunun için. Bu yaşta benzer araçların her yanı ayrı oynuyor. Kontak anahtarı sorunlarında genellikle anahtarlığın ağır olması, anahtarlıkta diğer anahtarların olması etken oluyor. Böyle bir durum var mı bilmiyorum ama aslında en sağlıklısı anahtarlıksız kullanmak yada sustalı anahlarlık falan yaptırmak.