0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Arkadaşlar,Sizlere yazdıktan 2-3 gün sonra tavsiye üzerine iyi bir usta buldum.Tabii şu anki rengini bulmak zor olduğu için en yakın kumaşı seçtik.Merak ettiğim için tavan sökülene kadar başında durdum.Tavn kumaşın altındaki sünger inanılmaz bir birçimde çürümüş.Parmakla dokunduğunuzda un gibi dökülüyordu.Neyse ustam gerçekten güzel bir işçilik yaparak değişimi gerçekleştirdi.Orjinal gibi oldu.Yalnız ön,arka direkler ile güneşlikleri değiştirmedik.Biraz ton farkı oldu ama yazılarından dolayı elletmek istemedim.Şu an çok memnunum.iyi günler
Merhaba bu aralar foruma bakamadım kusura bakmayın. Benim aracımdada böyle bir durum oluştu. Ama şuanda çok güzel içime sinen bir onarım oldu. Tek can sıkan benim ön sütunlarda yenilendi oralardaki Airbag yazıları gitti.
Bu sarkma olayını biz kendimiz halledemeyizmi acaba?Aklıma söyle bir fikir geldi , sprey tarzı bir yapıştırıcı olsa tavan kumaşında ufak delik acım buradan puskurtup sonrada yapistirabiliriz... Böyle sprey bir yapıştırıcı bilen varmı acaba??
arkadaşın Jettası var, iç temizlik yapayım diye tavanı biraz sileyim istemiş. sildiği yerlerin hemen hepsi çıkmıştı dışarı tavan uçlarından çok berbat olmuştu. neden bu kadar basit yapılıyor bu tavan kumaşları? bende bastırmadan sileyim diyorum tavanı ama korkuyorum