0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3 tur sonunda kendim direksiyona geçtim hem ESP'li hem ESP kapalı olarak turlar attım. inanılmaz bir deneyim oldu. Sitede GT-86 ile ilk yanlayan da ben oldum sanırım. (o lastik kokusunu paha birçilemez) Bence Supra ve Celica'dan sonra Adrenalin kaldığı yerden devam ediyor.
tebrikler emre bey ama Mehmet hocam siftahi coktan yapti bile ama yanlamamis kucuk bir tur atmis
Paylaşım ve fotolar için teşekkürlerSanırm benden sonra ilk sensin Bence Celica tamam ama supra'nın yarısı bile olamaz, gerçi olmasıda mümkün değil; bir kere sınıf farkı var. En zayıf supra bile lastiklerden çıkartığı dumanın içinde boğar GT-86'yı Müsade edersen ben de kendi yorumlarımı buraya yazmak istiyorum, böylece konu kalabalığı yapmayızÇarşamba günü çıktığım ikinci test sürüşün sonrasında (bu sefer trafiğe kapalı alan), satış elamanı benden bir takım lastik istediBen subaru'yu bekliyorum, bir süre sonra buna turbo takacaklarmış; +300hp'lerden konuşuyorlar. Sanırım şu anda toyota ile özel anlaşmaları gereği, birşey yapamıyorlar
...Ben subaru'yu bekliyorum, bir süre sonra buna turbo takacaklarmış; +300hp'lerden konuşuyorlar. Sanırım şu anda toyota ile özel anlaşmaları gereği, birşey yapamıyorlar
Paylaşım için teşekkürler Emre, bir ben kullanamadım GT'i zaten çıldırmak üzereyim.
Yakinda bayilere düser. Buradaki bayiye bir ara ugrayip teste alacagim. Herhalde gelecek haftasonu vaktim olur.
Cok başarılı bir arac video yuda sonuna kadar izledim ciddi cok iyi . darısı başımıza
Pistteki sürüş ile bayilerde çıkılacak test bence pek kıyaslanabilir tat vermez Murat Abi. Bu arada ilk test eden konusunda bence fazla iddialı olmayın arkadaşlar...
Mehmet'cim, bak o zaman ilginc bir araba olur. Hic Celica kullandin mi bilmiyorum ama 242ps ve 4x4 olan Celica GT4 ST205 yabana atilacak arabalar degildir.
@Emre eldekini satarlarsa o araç belki gelebilir bence ki o da çok zor gibi görünüyor.
Satar kardeşim merak etme, ay sonunu bekleyin?