0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zafer abi kusura bakmasınlar ama toyota mühendisleri tırnağın olamazlar .
Zafer abi çok güzel olmuş 5 yıl getz kulllanmışsınız onada birşeyler yapmışsınızdır diye düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Teşekkürler Ramazan Evet 5 yıl Getz kullandım fakat o zamanlar bu kadar boş vaktim yoktu yoğun çalışıyordum. Ne yazık ki hiç bir aksamına bir modifiye yapamadım. Ama yapmak istediğin bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olur fikir verebilirim.
Teşekkür ederim Mahmut kardeşim... Toyata servisi beni arge ürün geliştirmeye davet etmişti. Fotolarda ışık yansıma yaptığı için ve karanlık ortamda çektim çok net görünmüyor fakat çıplak gözle mükemmel görünüyor. Gerçekten şık olacağını biliyordum çünkü beyaz reflektörlerin içleri far içi gibi kromaj ve kendinden lensli.
Rica ederim . Emek harcayıp güzel projeler sunduğunuz için ben teşekkür ederim .Abi daha önce böyle bir konu açtın mı bilmiyorum ama tavsiyem tüm projelerini bir konuda toplaman eminim yöneticiler tarafından sabitlenecektir . Bu arada son projenizin araç üstündeki fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz .
O nasıl olur bilemiyorum yöneticilerden mi istemem gerekiyor veya tüm projeleri barındıran yeni bir konumu açmalıyım bilemedim. Aslında güzel bir fikir parça parça görünmektense bir konuda hepsi görünür ve yapmak isteyenlere yardımcı olabilir.
Bu konu ve daha önce açmış olduğum konular onu kendin yap bölümünde ve bu bölümün moderatörü Ali Yıldırım sanıyorum.
Evet abi Kendin yap bölümü ile Ali abi ilgileniyormuş . Ben konuların hangi bölümde olduğuna dikkat etmemiştim .
Ali beye konuların birleştirilmesi yönünde ricada bulundum.
Abi harikasın çok orjinal olmuş . Corolla hakında birşey bilmesem orjinal derdim hatta sonradan yapılmış diyenlerinde aklına gülerdim .
10 numara 5 yıldız olmuş.Öyle saçma sapan uygulanan ledler gibi değil baya kaliteli orijinal durmuş ellerinize sağlık.