0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
emin değilim ama o kod aracın satılma zamanı gelmiş anlamında olabilir
Allahım yarabbim Kemal abi senin arabada hiç hata kodu vermiyor herhalde hala honda honda diye devam ediyorsun sen sat şu arabanı da bir millete ön açmış ol
"Spill Control Circuit Malfunction" olarak görünüyor. Tam Türkçe karşılığını bilmiyorum ama yakıt dönüş kontrol devre hatası gibi çevirebiliriz.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Bu sorun sadece araçta drakebox2 takılıyken oldu. Merak ettiğim şey bu hata kodu değiştirilebilir bir parçadan mı kaynaklanıyor yoksa değiştirilemeyen ya da geri dönüşü olmayan bir parçanın hatasından mı kaynaklanıyor?
Serdar bey, Bu kodların toyota yarisdeki d4d motoruna ait oldukları yazmıyor ya da ben mi bulamıyorum. Land Curiser Prado, Dyna, Imv araçlarındaki 3.0 L motorlarının kodları mı acaba?
drakebox2 Ayarını kısın büyük ihtimal düzelecektir bendede race chip var ayarını fazla yükselttim mi arıza ışığı yakıyor .Yalnız şu var hemen sönmeyebilir ortalama 50 km civarı sönmesi lazım 50 km civarı sönmez ise ayarı bir miktar daha kısın .
Ben ayarı kısmak istemiyorum ama dediğim gibi performanstan çok memnunum. Kısmadan yapılabilecek düzeltmeleri yapmak istiyorum. Kısmak hatta komple çıkarmak son çare bence.
Çağtay bey onun nasıl olacağı hakkında bilgim yok .Ben kısmanızı tavsiye ederim bu şekilde araca zarar verebilirsiniz .
Bu hata sürekli bir hata mı? yoksa anlık olarak oluşup kayıt edilen bir durum mu? Anlık oluşmuş bir hata ise, önce aracınızdaki drakebox2'yi söküp, hata kodunu sildirin. Yaklaşık 300 ~ 500 km normal şekilde kullanıp, tekrar diagnose ettirip, kodun tekrardan olup olmadığı gözlemlemeniz gerekecek. Eğer bir sorun yoksa, bir daha drakebox veya benzeri ürünleri kullanmazsınız