0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İşsiz olmanız vize vermemeleri İcin en büyük ve etkili bir neden.Saglam bir işi olmayan kisilere kesinlikle vize vermezler.Fransa ve İngiltere bırakın vize vermeyi,deyim yerindeyse konsoloslugun kapısindan içeri bile almiyorlar...Vardır her iste bir hayır.Caninizi sıkmayın... Yavuz bey kriterlere göre Almanya'ya gidince orada kalma ihtimali yüksek olan,Almanya İcin risk gurubundasiniz.Üzerinize kayıtlı mal mülk,bankada paraniz,Türkiye'yi terk etmemeye olanak sağlayan bir işiniz yoksa hiç bir ülkeye kolay kolay vize alamazsınız.Ki Almanya'ya yaptığınız vize başvuru sonrası 6 ay içinde yapacaganiz başvurunun,şartlar iyileşmiş olsada Red edilme olasılığı çok yüksektir.Sizinle konsoloslukta mükemmel türkce konuşan Alman personel ne anasının gozudur...
Özcan Bey yaptığınız açıklamalardan sonra kendimi iyi hissettim ama birşey aklıma takıldı.Diyelim ki ben 1 ay içindeiş buldum ve 4 ay sonra yine almanya ya vize başvurusu yaptım. Niye red edilme olasılığı yüksek? Daha yeni iş bulduğum için mi? Konsoloslukta dediğiniz gibi mükemmel türkçe konuşan kişi aslında Alman mıydı? Vize çıkmasınada konuştuğum kişi mi karar veriyor?
bu arada turklere en zor vize veren ulke vietnam
Alla alla dertleri neymiş ki onların vizeyi zor veriyorlar?Kuzenim Almanya vatandaşı,babası Türkiye.Almanyadan geldiklerinde kuzenim kapıdan çabuk,eniştem geç çıkıyor.Gecici ithalatla kuzenim Türkiyede kaldığı sürece Almanya'dan getireceği aracini kullanabiliyorken,Türkiye vatandaşı olan eniştem kurallar çerçevesinde en fazla 12 ay aracini kullanabiliyor.Aracina çıkış yaptırdıktan sonra net 181 gün sonra tekrar aracini getirebiliyor.Kuzen elini kolunu sallayın istediği ülkeye vizesiz gidebiliyorken eniştem vize almak zorunda.Baba ve oğul arasındaki sınırsız fark
Bu arada 10 gun once Avrupa vizesi almis biri olarak soyluyorum, internet ciktisi rez kagidiniz yeterli basvuru icin.
vietnam vizesi tam bir muamma herkes bisiler yazmis kimisi zamaninda vietnamli bir vatandasa Turkiye vizesi almak isterken Turk konsolosu cok ugrastirmis ve bu vietnamli vatandasin saglam dayilari varmis onlarda bize misilleme yapiyor demis, kimisi cinliler cok bastiriyor Turklere vize vermeyin diye yazmis, kimiside Turkler vietnamda cok fazla pis isler yapiyor onun icin turklere vize vermiyor demis, kimisi Turk pasaportu dunyanin en kolay kopyalanan pasaportu oldugu icin herkes Turk pasaportuyla biyerlere gisiyormus vietnamda bundan dolayi vize vermiyor demis, boyle uzar gider.
ama abi bizim pasaportlar gerçekten dandik... Arnavutlukta sınır kapısında normal pasaportla benim pasaportu yarım saat karşılaştırdık valla adam haklı kıvıracak yer aradım durdum..
yavuz bey buyurun gelin bangkoka vize yok dert yok bileti alin gelin guzelce tatilinizi yapin
Herkese günaydın Yavuz bey bir haftalık izin alabilmek için net bir yıl çalışmış olmanız gerekiyor :DAbi turist lazım mı? Bangkok'a gelmek İcin alacağı bilet parasıyla iki kisi Kemer'de rahat tatil yaparlar
bizim arkadaslarda antalyada harcayacagimiz parayla Thailand'a geliriz daha iyi diyorlar
yeni pasaportlarinda sahtesi yapilmis
ne zaman çıktı da sahtesini yaptılar..
Yönetim sağolsun, beni vizesiz, pasaportsuz, ücretsiz Bankoga yolladısayelerinde gezip görmüş oldum ne güzel..