0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aracın rot-balans ayarlarını yaptırın bunlar çok önemli.
Fehmi kardeşaracın yeni, Km. düşük, bakımını yaptırmışsındaha ne..?artık kılını tüyünü arama , çık yola bas güvenle git, korkma hiç bir şey olmaztoyota kullanıyorsun, asla yolda bırakmaz
Ustanız bir lifte kaldırsın aracın altına baksın, yağ , su , lastik basınçları , cam suyunuzu ve mevcut aydınlatma lambalarınızın kontrol ederek yola çıkabilirseniz. daha iyi olur. iyi yolculuklar.
kemal abi bir hondacıdan bu lafları duymak beni çok memnun etti.
eski toyotacılardanım ama yakında gene toyotaya dönerim
Selçuk bey süper yazmış lifte kaldırıp güzel bir inçelensin yürür aksamını incelettirin mutlaka bijonları bile sıktırın benim önceki aracın bijonları gevşemişti birkeresinde şehir içinde giderken hatta birşonun biri düşmüştü.. aman dikkat direksiyon aksamını da iyibir incelettirin.. 100 - 120 km hız ideal dir bence fazla aşmayın / 100 km hızla sorun yaşamak başka - 170 km hızla bam başka olur.. 1-1,5 saatte bir mola verin bir şeyler atıştırın.. HAYIRLI YOLCULUKLAR..
Üstat gidşin nasıldı bilmem ama dönüşün muhteşem olsun siteyi forumu ayağa kaldıralım ....
düzeltme yapıyorumBijonlar konusunda yanılıyorsunfiziki yapısı gereği bijonlar asla gevşemeztam tersine sürdükçe sıkışırlar
Yok üstat yanlışın var benim reno 9 un bijonları gevşedi işte yolda gidiyorum şehir içi önden ses geliyor takır turuk hızlanınca azalıyor derken bir gün ayağımı burdum lastigi tekerlek sallanıyor.. sağ ve sol ön tekerlek bijonları gevşemiş işte üstat biride düşmüştü gittim bide bijon parası verdim ; muhtemelen usta sıkarken iyi sıkmadı... havalı tabancanın sıkması okadar olur işte..
Normal arabalarda tekerlekler döndükçe bijonlar aksi yönde sıkışır , gevşemezama söz konusu reno 9 olunca israrcı olamıyorum, o arabadan her şey beklenir