0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
offffff çok kötü çok.Ne diyebilirim bilemiyorum.
yıkıldım ya gercekten cok zor bir durum kızın aileside aksi halde servet'ı arıyormuş kız edirneliymiş polisler servet'ı kaçırdklarını sölediler.
Yanlış anlamadıysam serveti kızın ailesi mi kaçırmış?
yanlış anlamışsın kızın ailesi muhtemel servet arkadaşımıza kotuluk etmek için arıyordur. polis servet'i koruma amaçlı kaçırmış. Allah her iki tarafa da sabır versin. çok zor bir olay. zaman zaman trafikde bende agresifleşiyorum malum d.bakır trafiği. sonradan pişman oluyorum. bunları duydukca daha sabırlı olmalıyım diyorum. Allah hepimizi bu gibi felaketlerden korusun. Tekrar dan her iki tarafa üzüntülerimi sunuyorum.
olen kardesimize Allah tan rahmet diliyorum, kalanlarada sabir. her iki taraf icinde yikim olmustur. benim arac kullanirken en korktugum olay birinin hayatina malolacak bir kaza yapmam. bir omur boyu vicdan azabiyla nasil yasanir bilemiyorum, Allah kimseye gostermesin.kazaya karisan arac surucusude eminimki olayi duymus ve oda aci cekiyordur. kacmak neyi halleder ki?basimdan gecen olay; alisveris merkezinden ciktim araca biniyorum aracin caminda bir not yazili, aracima park ederken sag arka tarafina surtmus beklemis ben gelmeyince gitmek durumunda kalmis telini ve adresini yazmis hatali oldugunu ve gerekli islemler icin aramasini yazmis. biz ise aracimizda haydari , ilk yardim ve yangin sondurme tupunden daha on sirada tutan milletiz. ne zaman bu medeniyet seviyesine ulasacagiz acaba? avrupaya medeniyeti getiren bizler simdi neden medeniyetten bu kadar uzagiz?
Öfke ile kalkan zarar ile otururDaima sakin olmayı bilmeliyizİlk arabam (acemi şöförken) ile bir kamyonete arkadan çarpmıştımkamyonetin arkasında L şeklinde küçük plastik bir tampon kırıldıSuçlu olmama rağmen yavuz hırsız misali arabadan hışımla indimgenç kamyonet şöfürüde indi, şöyle bir baktı hoşgörülü bir tavırla "geçmiş olsun abi" dedio anda ne celallenme kaldı ne kavga isteğio gün bu gündür kaza oldumu her koşulda "geçmiş olsun" diyerek iniyorum arabadansadece bir kere çok kızıp birinin üstüne yürümüştüm ama onada sonradan çok pişman oldummutlaka sakin olmak lazım
cok zor bunları söylemek sanırım kim olsa aynısını yapardı bundan eminim.
o kız olmasaydı da kovalama devam etseydi ne olacaktı. Bırsürü gereksiz kavga gürültü.. Takip etmek yerine plakasını alıp polise bildirmiş olsa şimdi bunları yazıp sonuna da keşke yazmayacaktık.