0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok üzücü bir durum Allah kimsenin başına vermesin
gercekten cok aci bir durum Olen kizcaza rahmet ve yakinlarina ve ayrica serdar arkadasa ve ailesine sabirlar diliyorum Hayatimizin her aninda ozellikle trafikte cok sabirli ve dikkatli olmak lazim Bazen tek bir insanin yaptigi hata onlarca insani magdur ediyor 2000 yilinda karistigim bir trafik kazasindan (olu yada yarali yoktu) dolayi hakkimda kamu davasi acildi ve tehlikeli arac kullanmaktan 5ay hapis cezasi aldim ve 65gun ceza yattim. Bu 65 gun boyunca insanlarin bir anlik hatalari yuzunden kendilerini ve cevresindekilerini nasil magdur ettiklerini bizzat yasayarak ogrendim. Bir tarafta olen yada yaralanan insanlar ve cevresi bir tarafta siz ve cevreniz herkes magdur herkes pisman ama bazi hatalarin telafisi yok yitip giden canlar ocagi sonmus ailelerin telafisi yok Luften herkes daha dikkatli ve sabirli olsun heyecanimiza ofkemize hirslarimiza yada adini ne koyarsaniz koyun ben aptallik diyorum aptalligimiza yenik dusmeyelim. Biraz sabir ve hosgoru bircok belayi defedecektir.
Aklıma geldikçe gözlerim doluyor gerçekten her iki taraf için çok zor bir durum...Kızın aileside haklı olayı babama anlattım 6yıl ceza saçma dedim bu ülkede silahla adam vuran okadar ceza almıyor dedim cevap "Benim evladıma biri hız yapıp çarpacak ve öldürecek, 6yıla gerek yok ben öldürürüm." dei ama Servet kardeşimizde böyle birşeyin olmasını istemezdi umarım Rabbim hakkında hayırlısını yaşatır...
bugun servet'i aradim ve annesi acti gecen konusma soyle;annecigim arkadaslar birsey soledi servet kaza gecirmis dogrumu dedimannesi;evladim ne sen sor ne ben soleyim dedi..gozlerim doldu o ses tonunu duysaydiniz iciniz erirdi.
zaten kizin aileside bunu yapmaya calisiyormus...
O kadar kolay değil sıkar biraz....Allah Servet kardeşimize de sabır versin...İnşallah ileriki hayatında musibetlerden belalardan uzak olur.