0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hemşerim pazarlık payı var mı bu fiyatta ?
efsane mi lazım ?
İlk arabamı efsane düşünüyordum Muratcım ama yaris nasip oldu
Hayırlısı olsun abicim. Efsane herkes istiyor ama çok aramak lazım. O yüzden farklı araçlara yöneliyor herkes. Bknz; Ramazan Alkan. Eski Polocu, Yeni Getzci Efsane istiyodu arkadaş
Broooo Getz başka yaaa 2005 model arabaya biniyorum 68 binde full araba efsanede biryere kadar Nazım bey bence aracınızın fiyatı fazla 1998 xei ler klimalı 15 bin gibi rakamlara satılıyor tabi araç sizin karar sizin
15e bulabildin mi 98 ? Getz 14.200TL
temiz bulmak zaten mesele kardeşim. Temizdi beyaz olan. 15.700 demiş o da en son
Nazım arkadaşım. Ben istediğin fiyat için bir yorum getirmeyeceğim ama şunu merak ediyorum. Neden şuan kullanmakta olduğun 96 model 1.6 XEİ aracını satıp, aynı kasa aynı model yılı aracın GLİ donanımlısını almak istiyorsun? Alacağınız aracın şu an kullanmakta olduğunuz aracınızdan sorunsuz olacağı ne mağlum. Bence biraz daha düşünün derim.
yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim netten baktıgım kadarıyla fiyatlar 15-15,500-16.000 civarı değişiyor temiz görünen efsanelerin.bu yuzden fıyat ıdeal diye düşünüyorum.Faruk abi olurda satarsam alacağım GLİ benim XEİ m kadar temiz ve bakımlı olurmu bilemem tabi ki ama satmaya da pek gönlüm yok acıkcası eger niyetim olsa 15,000 yazardım yada 14.500 hemen satardım.GLİ lerde beni kendine çeken şey 4 cam otomatiği koltuk döşemelerinin farklı olması filan.satmam sart değil zaten biniyorum nasip kısmet bakalım
haklısınız o 114 bg ve arka koltuklar yatıyor 4 cam otomatik falan benimde gözüm onlarda hatta specilellerde ama alcagın araba senin arabandan iyi mi çıkıcak biraz da şans işi derler ya rahatlık battı diye batırmamak lazım